E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriRoyal Halı'nın sahibi Naksan'da arama---

Royal Halı'nın sahibi Naksan'da arama

Royal Halı'nın sahibi Naksan'da arama
22 Temmuz 2016 - 11:14 borsagundem.com

Royal Halı, emniyet birimlerinin NAKSAN Holding merkezinde arama yaptığını duyurdu

Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Naksan Holding'de arama yapıldı. Naksan Holding ve Royal Halı yöneticilerinden olan ve Gaziantep Havalimanı'nda gözaltına alınan Taner Nakıboğlu'nun emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla FETÖ'ye finans sağladıkları iddiasıyla Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki NAKSAN Holding yönetiminin bulunduğu binada arama yapıldı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle binaya giren terörle mücadele görevlileri odalarda arama yaptı. Holding yönetim kurulu ile diğer yöneticilerin bilgisayarlarına ve binadaki bazı belgelere el koyan ekipler, kurum çalışanlarının da bazılarının ifadelerine başvurdu.

Arama sonrası Royal Halı tarafından yapılan duyuruda, "Naksan Holding bünyesinde 20.07.2016 tarihinde emniyet birimlerince arama yapılmış olup, şirket faaliyetlerimizi etkileyecek bir durum bulunmamaktadır, şirketimiz faaliyetleri normal seyrinde devam etmektedir" denildi.

Royal Halı'nın sahibi Taner Nakıboğlu gözaltına alındı

 

Royal Halı'dan Nakıboğlu açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,80
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 118,87
PD / DD: 1,96
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)