E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın avukatı konuştu---

Reza Zarrab'ın avukatı konuştu

Reza Zarrab'ın avukatı konuştu
22 Mart 2016 - 10:00 borsagundem.com

Şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması ile birlikte avukatı Şeyda Yıldırım açıklama yaptı

ABD’de tutuklanan iş adamı Reza Zarrab’ın Türkiye’deki avukatı Şeyda Yıldırım konuştu. Av. Yıldırım, müvekkili Zarrab’ın Cumartesi tatil amaçlı eşi ve çocukları ile Miami’ye gittiğini söyledi. Av. Zarrab, iddianamede yer alan suçlamaların ticari konular olduğunu, hepsinin savunmasının yapılabileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan t22 Mart 2016 17:03

    yatırım rumuzlu arkadaş hemen başladın başkalarına şakşakçılığa ve fesata o senin düşüncen sen bu kadar aciz mi görüyorsun kendini. amerika ve avrupa ülkeleri irana el altından verdiklerini cümle alem bilirken zarraf verincemi suçlu oluyor dah başlamamış bir davanın sonucunu vermişsin kafanda nasıl insanlarsınız yaygara yapmam işiniz gücünüz varsayım olumsuz düşünmek başka işiniz yok

  • yatırım22 Mart 2016 11:59

    bu zarrab bile bile Abd ye gitti.. orada itirafçı olacak ve kara para aklama soruşturması türkiyeye açılacak.. ülkemizi zor günler bekliyr.. bundan sonra kesinlikli riskli varlıklarda durulmaz.. borsadan kaçın derim.. türkiyeyi kara listeye alınabilir..ilk etapda gri listeye..sonrasında hükümet düşer..yal altın yada döviz alın derim..

  • Alkan TARIM22 Mart 2016 10:18

    75 Yılla suçlanabilme ihtimali olan bir kişi nasıl tatil amacıyla Miami'ye gidebilir?