E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKayhan Algur'un portföyü çözüldü---

Kayhan Algur'un portföyü çözüldü

Kayhan Algur'un portföyü çözüldü
10 Mart 2016 - 16:31 borsagundem.com

Tek-Art Turizm hisselerinde geçtiğimiz hafta piyasa dolandırıcılığı nedeniyle 6 ay işlem yasağı alan Kayhan Algur portföyündeki hisseleri satıyor

Kayhan Algur’a geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Tek-Art Turizm hissesinde piyasa dolandırıcılığı suçu kapsamında tedbir amaçlı 6 ay boyunca borsalarda işlem yapma yasağı getirilmişti.
Tek-Art Turizm hissesinde kalan payları için işlem yapması yasaklanan Algur, Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı gereğince portföyünde kalan diğer tüm hisseleri de bir ay içerisinde satmak zorunda. Eğer bir ay boyunca elindeki hisseleri satmazsa yasak bitene kadar hiçir işlem yapamayacak.
Bu nedenle yasaklı borsacı, yaklaşık 1 milyon 800 bin adet Akfen GYO ve 1 milyon 670 bin adet  Mondi Tire Kutsan hissesinin kaydı için MKK'ya başvurdu.
Böylece Kayhan Algur'un elinde sadece Tek-Art hissesi kalmış oldu. Tek-Art hissesinde de 6 ay boyunca yasaklı olduğu için işlem yapamayacak.

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)