E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalk Bank davasında Jüri üyeleri fikir ayrılığında---

Halk Bank davasında Jüri üyeleri fikir ayrılığında

Halk Bank davasında Jüri üyeleri fikir ayrılığında
03 Ocak 2018 - 19:31 borsagundem.com

Hakan Atilla davsında jüri üyeleri dava hakimine bir not gönderdi ve yöneltilen suçlamaların bazılarında fikir birliğine varılması ve diğerlerinde varılamaması halinde ne olacağını sordu.

BORSAGUNDEM.COM

ABD'de görülen ve Halkbank yöneticisi Hakan Atilla'nın iran'ın ABD yaptırımlarından kaçınmasına yardımcı olmakla suçlandığı davada Jüri üyeleri dava hakimine bir not gönderdi ve yöneltilen suçlamaların bazılarında fikir birliğine varılması ve diğerlerinde varılamaması halinde ne olacağını sordu.
Atilla'ya yönelik suçlamalar, banka sahtekarlığı, para aklama ve 4 diğer komplo suçlamasını içeriyor. ABD Bölge Hakimi Richard Berman Jüri'nin yazısına karşılık görüşmeye devam etmelerini ve bütün üzerinde bir karara varmaları gerektiğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Levent Ersözen03 Ocak 2018 21:57

    Abd jest olarak vizeyi yumuşattı. Bence buradan olumsuz bir karar çıkacak. Ancak bütün olumsuzluklar önce fiyatlandı. Şu anda olumluluklar fiyatlanıyor. Olumsuz bir kararda piyasalar aşağı gider. Döviz yukarı, faiz yukarı, borsa aşağı. Zaten enflasyon 12 iken net faiz 12.75 şu anda. 3 puan reel faizle 15.75 olur. Mevduat faizi brüt 17.5-18.5 aralığına gidebilir.

  • Hasan Çalar03 Ocak 2018 21:21

    Demek ki dava düştü.yarin halkbank tavan açabilir belki.