E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan derbi teklifi---

Galatasaray'dan derbi teklifi

Galatasaray'dan derbi teklifi
21 Mart 2016 - 23:15 borsagundem.com

Galatasaray, ertelenen Fenerbahçe karşılaşması için kafasındaki tarihi belirledi.

Galatasaray yönetimi, güvenlik gerekçesiyle ertelenen derbi sonrası karşılaşmanın oynanacağı tarih için durum değerlendirmesi yaptı.

Sarı-kırmzılı yönetim, TT Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının 28 Nisan'da oynanmasının uygun olacağı görüşünde birleşti.

Galatasaray, 2 Nisan'da Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. 9 Nisan'da TT Arena'da Çaykur Rizespor ile oynayacak olan sarı-kırmızılılar 15 Nisan'da Antalyaspor ile deplasmanda mücadele verecek.

Galatasaray, 20 Nisan'da Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan 4 gün sonra saat 16.00'da Kasımpaşa ile TT Arena'da oynayacak olan sarı-kırmızılılar, takvimdeki boşluğu inceleyip 28 Nisan'da Fenerbahçe derbisini oynamanın kendileri için ideal olduğuna karar verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının oynanacağı tarih, TFF yetkilileri tarafından belirlenecek. Federasyon, takımların maç programını inceledikten sonra resmi açıklamayı yapacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)