E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den başkanlık sistemi açıklaması---

Bahçeli'den başkanlık sistemi açıklaması

Bahçeli'den başkanlık sistemi açıklaması
15 Ekim 2016 - 13:32 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili, ''Önce Meclis'e nasıl bir metin gelecek, görelim'' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP olarak ülkeye öncelik veren sorunların çözümüne yüksek katkı sağlayabilecek bir öneri ortaya koyduklarını söyledi.

Bahçeli şu açıklamayı yaptı:

"Şu anda parlamenter sistem vardır ve bunun işleyişi tartışmalara yol açıyor. Bazı reformlara ihtiyaç vardır. Son dönemde de başkanlık sistemini gündeme getirerek bu sorunların çözümüne dair öneri sunan bir AK Parti vardır. Bugün ulaştığımız boyut başkanlık sistemine geçelim mi düzeyindedir. Bir de fiili durum var. Bu durum devam ederse siyaset yeni bir kaos dönemine sürüklenebilir. Bunun önlemek için biz bu konuda ısrarcı olan siyasi iktidarın önerisini getirmesini istedik. Bize göre TBMM'ye bir metin getirilmesinde yarar vardır."

CHP'li Selin Sayek Böke'nin açıklamalarına dair soruya ise Bahçeli şu yanıtı verdi:

"CHP'ye yanıt vermeye gerek yok. Çünkü birileri CHP adına medyaya konuşuyorsa ona yanıtı önce Sayın kemal Kılıçdaroğlu'nun vermesi gerekir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayyildiz16 Ekim 2016 00:17

    Bahçeli siyasette bir hiçsin.Türkiye ye verdiğin hiç bir şey yok.Çek git.Doğru dürüst biri gelsin MHP nin başına.

  • ky15 Ekim 2016 19:57

    MHP senden bir kurtulamadı gitii....

  • Sdk 15 Ekim 2016 15:36

    Tartışma bitmesi için millete gidilir bunu engellemek millete meydan okumakdan başka bişey değil sayın bahçeli sıkıntıyı gördü ve dahada uzayıp sıkıntı çıkmaması için hamle yaptı doğrusu bu

  • ısmayıl15 Ekim 2016 14:04

    sevgili KUYRUK senden başka bunu istemedi ki.