E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan kısa ve net mesaj!---

Aziz Yıldırım'dan kısa ve net mesaj!

Aziz Yıldırım'dan kısa ve net mesaj!
21 Ocak 2014 - 21:33 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen'de taraflarının yoğun sevgi seli eşliğinde açıklama yaptı

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan saat 21:30 surlarında döndü. Sabiha Gökçen'de binlerce taraftar, sporcular ve yöneticiler Aziz Yıldırım'ı yoğun sevgi seli eşliğinde karşıladı. Aziz Yıldırım takım otobüsünde taraftarlara seslendi.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşması:

Sevgili Fenerbahçeliler... Hepiniz hoşgeldiniz... Önümüzde daha birkaç gün var. Hep beraber konuşup dertlerimizi anlatacağız. Hakkımızda ferman buyrulmuş, kalem kırılmış. Biz inanmış insanlarız. Fenerbahçe bu ülkenin her şeyine karar verecek. Ne fermandan korkarız ne de maphustan. Hem kulüp hem de taraftarıyla beraber bu ülkenin emniyetidir. Son kaledir. Hiç merak etmeyin 16 yıl önceki Aziz Yıldırım dün neyse bugün de aynıdır ve aynı olacaktır. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu sevdalı adama yaşattıklarınız için sağolun, varolun." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • işte bukadar.22 Ocak 2014 10:27

    SEN kafanı yorma başkan biz FBçelilerde bunun cevabını sandıkta öyle bir vereceğizki onlara İBRET olacak bu yapılanlar.şimdi FB çelilerin sandık için DAYANIŞMA ZAMANIDIR haydi FB çeli kardeşlerim 30 MARTI dört gözlen bekliyoruz arkadaşlar ben sağ görüşlü biri olarak bu seçimlerde SOL parti olan CHP tisini destekleyeceğim sayın MUSTAFA SARIGÜLÜ ilçemdede gene CHP tisini destekleyeceğim yeterki bunlar kaybetsin oylarınızı verirken dikkat edin oilçede hangi parti akp nin peşinden ikinci olmuşsa onu destekleyin.

  • doğru söyle22 Ocak 2014 08:00

    sen kimsi ya sen siyasi parti başkanı,takım başkanımısın. Bu ülkede her isteğini yapamazsın. Türkiyenin okadar çok sorunu varki milletin uğraştığı şeye bak haber diye bunları sayfa sayfa veriyorlar.

  • fenevbahçe22 Ocak 2014 00:13

    feneri UEFA ya şikayet etmek lazım.fenevbahçe bank asya ya düşmeli.ayrıca en çok tarfatarada sahip değil fener.en çok taraftar Galatasaray ın.inanmazsanız çocuklara sorun.aziz in hiç bi zaman feneri yükseltmek gibi bi amacı olmadı.tek amacı gs yi fener seviyesine düşürmek ti.hep bunun için çalıştı.şimdi bedel ödeme zamanı.uefa bileti kesecek ;)

  • Sivri dil21 Ocak 2014 23:41

    Bir parelel mahkum ediyor.Diğer parelel yeniden yargılama yolunu açacağını söylüyor.Ya bu ne biçim parelellik.Bu olsa olasa yamuklukdur.

  • tarafsız21 Ocak 2014 23:04

    Emek hırsızı.

  • anadolu21 Ocak 2014 22:40

    Şike ile alınan bedava şampiyonluklar...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

  • ergun21 Ocak 2014 22:20

    Ne olacaktı yanına kar mı kalacaktı şike ile alınan şampiyonluklar...

  • T.C FENERBAHCE21 Ocak 2014 22:18

    SENİN YAPTIĞIN HER ORTAYA KAFAYI KOYARIZ BÜYÜK BAŞKAN

  • ŞAMPİYON FENERBAHÇE21 Ocak 2014 22:09

    DÜNYANIN EN MERT İNSANI. FENERBAHÇELİ REİSİMİZ. BAŞKANIMIZ KALBİMİZ SENİNLE. SEN VARSAN BİZ DE VARIZ. ŞAMPİYON FENERBAHÇE

  • ergun21 Ocak 2014 22:07

    O zaten "şike " ile ve memleketi dünyaya rezil ederek tarih yazmıştı...

  • asıl tarihi konuşma21 Ocak 2014 21:58

    onun şampiyon yapmış denizliyi kovduğunda yaptığı tarihi konuşması şuydu : fb yi o mu şampiyon yaptı sanıyorsunuz ?