E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkyürek tüm bankalarla anlaştı---

Akyürek tüm bankalarla anlaştı

Akyürek tüm bankalarla anlaştı
30 Ekim 2015 - 14:29 borsagundem.com

Akyürek Pazarlama icralık olduğu tüm bankalar ile anlaşma sağladı

Akyürek Pazarlama bankalarla olan görüşmelerinde ön uzlaşmayı sağladı. Tüm bankalarla anlaşma sağlayan Akyürek Pazarlama, ilerleyen günlerde detayları açıklayacak.

Şirket'ten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Ticari ilişkimiz olan bankalar ile finansal borçlarımızın yapılandırılması ve şirketimizin ihtiyacı olan ek finansman sağlanması konusunda yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibarıyla tüm bankalar ile mevcut finansal borçlarımızın yapılandırıması ve bazı bankalar ile de şirketimizin ihtiyacı olan ek finansmanın sağlanması konusunda ön uzlaşma sağlanmıştır.

Gerekli protokoller imza altına alınmak üzere hazırlanmaya başlanmış olup konu ile ilgili gelişmeler yatırımcılarımız ile paylaşılmaya devam edilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • phoenix04 Kasım 2015 09:13

    Gıda sektörünün köklü bir firması Akyürek Pazarlama. Süreç sancılı da olsa toparlanacağına inanıyorum, ülkedeki ekonomik istikrar şirketi de etkileyecektir. Bu durumda olan çok fazla gıda firması var, sadece halka arz olmadıkları için bilgimiz olmuyor.

  • akbaba30 Ekim 2015 14:45

    anlaşsa ne olcak 1 2 senilik şirket bunu yaparsa diğer seneler batar gider siz siz olun koc sabancı şirkelrden ayrılmyınn bizler battık

  • Bülent30 Ekim 2015 14:41

    Cok sukur anlasma saglanmıs artık dustugu yere gerı gelırmı yorum beklıyorum teknık ve temel analızcılerden