E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem4 ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR---

4 ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

4 ELEKTRİK DAĞITIM BÖLGESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR
09 Kasım 2009 - 16:48 borsagundem.com

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB), Çamlıbel, Fırat, Uludağ ve Van Gölü Elektrik dağıtım ihaleleri açıldı.

ÖİB, 4 elektrik dağıtım ihalesinde son teklif tarihini 29 Ocak 2010 olarak açıkladı. Alınan bilgiye göre ihale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Hisseleri satışa konu şirketler için teklifler ayrı ayrı verilecek. İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek. İhaleye katılabilmek için Gizlilik Taahhütnamesi imzalanması, Şirket hakkında hazırlanan Tanıtım Dokümanı ile İhale Şartnamesi'nin alınması ve ön yeterlilik kriterlerinin karşılanması zorunlu olacak. Söz konusu ihalelere ön yeterlilik başvurusunda bulunmak isteyen tüzel kişi ve ortak girişim gruplarının en geç 1 Aralık 2009 günü saat 16.00'ya kadar İdareye başvurmaları gerekecek. İhale konusu şirketler hakkında hazırlanan Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi; ÖİB'den yarından itibaren alınabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)