İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Yabancıların payını artırdığı 19 hisse

15 Kasım 2019, 15:13 - -

Borsada yabancılar seçici hisse alımı yapıyor. Son bir ayda yabancıların paylarını en fazla artırdıkları hisseler ağırlıklı olarak sanayi, hizmet ve teknoloji sektörü hisseleri.

Borsa 105 bin sınırında. Bilançolarla birlikte seçici hisse hareketleri öne çıkarken yabancı yatırımcılar son bir ay içerisinde en fazla sanayi, hizmet ve teknoloji şirketlerinde paylarını artırdı: T. Kalkınma ve Yatırım Bankası, Türk Telekom, Milpa, Türk Hava Yolları, Kiler GMYO, Plastikkart, Global Yat. Holding, Bera Holding, Kafein Yazılım öne çıkan şirketler.

Kaynak: finnet2000.com

BIST 100 HİSSELERİNDE EN AZ SON 3 GÜNDÜR SÜREKLİ YÜKSELEN 10 HİSSE
BIST 100 Hisseleri içerisinde en az son 3 gündür sürekli yükselen 10 hisse şunlar oldu: Afyon Çimento, Enerjisa Enerji, Enka İnşaat, Güneş Sigorta, İpek Doğal Enerji, İş Finansal Kiralama, Koza Madencilik, Torunlar GMYO, Tümosan Motor ve Traktör ve Türk Traktör.

Kaynak: Finnet Teknik Analist 4.0

TEMETTÜ VERİMİ EN YÜKSEK ULUSAL ENDEKS HİSSELERİ
Temettü verimi yatırımcıların en fazla takip etmesi gereken göstergelerden biri. İşte temettü verimi en yüksek ulusal endeks hisselerinin listesi: Ereğli Demir Çelik, İskenderun Demir Çelik, Türk Traktör, Tüpraş, Kardemir (D), Eczacıbaşı İlaç, Aksa, Ege Endüstri, TAV Havalimanları, Tofaş Oto. Fab.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)