Orhan Pala [email protected] Orhan Pala

Manipülatör çetelerinin gücü Borsa Gündem’i susturmaya yetmez

12 Ağustos 2014, 07:45 - -

Piyasa dolandırıcılarının (manipülatörler) ipliğini pazara çıkardığımız için sistematik bir saldırı altındayız. Dolandırıcıları haber yaptığımız için başımıza gelmeyen kalmadı. Milyonlarca liralık tazminat davası açtılar, siber saldırı yaptılar, tehdit ettiler, şantaj yaptılar, iftira attılar. Susturamayacaklarını anlayınca sosyal medya üzerinden ağıza alınmayacak küfürler edip, iftira atmaya devam ediyorlar. Bu yöntemleri de etkili olmayınca borsa soygunlarından pay verdikleri lobileri ve mafyayı harekete geçirmişler.  
Neden saldırıyorlar?
Yatırımcıları korumak adına piyasa dolandırıcılarının ipliğini pazara çıkardığımız için…
Gözlerini para bürümüş, “Bırakın soyalım, bırakın kan emmeye devam edelim” diyorlar. Sermaye piyasalarının geleceği, ülkenin çıkarları umurlarında bile değil.
Küçük hesaplar yaparken, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini riske attıklarını bilmiyorlar. Çünkü kendilerinden başkalarını düşünmüyor bu asalaklar. Bu dolandırıcıların sayısı 50’yi geçmez ama, sermaye piyasalarının sırtına kambur gibi oturmuşlar.
Bazı piyasa dolandırıcıları da var ki; halka açık şirketlerin kontrol hisselerini ele geçirmişler, sürekli birleşme, satın alma, sermaye artırımı gibi oyunlarla soygun yapmaya çalışıyorlar.
Piyasa dolandırıcılarının ele geçirdikleri şirketlerin genel kurullarına gidiyoruz, karşımıza bile çıkamıyorlar. Yönetim kurulu başkanı olarak genel kurula bile katılmaktan korkuyorlar.
Neden?
Çünkü suçlular…
Çünkü dolandırıcılar…
Korkuyorlar...
Karşımıza çıkamıyorlar ama arkamızdan iftira atıyorlar. Rüşvet vererek oluşturdukları lobileri ve temasta oldukları mafya elemanlarıyla üzerimize geliyorlar.
Aslında bu borsagundem.com’un gücünü, büyüklüğünü gösteriyor.
Biz bu yola baş koymuş gazetecileriz, ne tehditler gördük, hiçbirine pabuç bırakmadık, siz kim oluyorsunuz!
Sizin rüşvetle, para zoruyla sağlamaya çalıştığınız gücünüz karşısında, bizim arkamızda bize bu cesareti veren sayısı 100 binleri aşan gönüllü okuyucu kitlemiz var.  
Allah’tan başka kimseden korkmuyoruz!
Bir de piyasa dolandırıcılarının maşası olmuş patronlar var ki onlar en zararlıları…
Hepsi isim isim biliniyor.  
Birleşme yöntemiyle halkı soydukları yetmiyormuş gibi batmış şirketi halka açmak için her türlü yöntemi deniyorlar. Neyse ki yeni dönemde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bunlara geçit vermiyor. Ancak eskiden olduğu gibi vurgun planlarını hayata geçirmedikleri için işleri bozulan manipülatörler borsagundem.com’a karşı dört koldan saldırıya geçmiş durumdalar.
Kendi öz kardeşlerini bile dolandırmaktan imtina etmeyen bu arsızlar her yönteme başvuruyorlar.
İpliklerini pazara çıkardığı için borsagundem.com’u da düşman olarak bellemişler. Kanlı bıçaklı düşman olan piyasa dolandırıcıları bile güçlerini birleştirip bize karşı taarruza geçmiş durumdalar.
Aptalın korkağı taşın büyüğüne sarılır misali…
Bu da bizim ne kadar doğru yoldu olduğumuzu gösterir.
Elinizden geleni ardına koymayın…
Sermaye Piyasası Kurulu’nun denetiminden geçen bilançolarımız…
Çoğu Başbakanlık onaylı basın kartı taşıyan ilkeli ve dürüst gazetecilerden oluşmuş en az 20 yılını bu mesleğe vermiş gazetecilerden oluşan ekibimiz…
Bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzun önemli  göstergesi!
Şu anda Medya Gündem Yayıncılık olarak halka açık 150 şirketten daha fazla vergi ödüyoruz.
Şirketimizin daha fazla kar edip vergi vermesinden gurur duyuyoruz. Onlar gibi her gün ‘Borsada yeni bir vurgun daha yapalım’ diye değil, ‘Yeni bir kişiye daha iş kapısı açabilir miyiz?’ diye düşünüyoruz…
Sermaye piyasalarının gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bilinçli yatırımcı ve finansal okuryazarlık konusunda tüm girişimleri destekliyoruz. Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte sürdürdüğümüz eğitim seferberliği yoğun katılımla devam ediyor. Yurdun birçok bölgesinden eğitim için talepler geliyor. Yılmadan, usanmadan yatırımcıları bilinçlendirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Bu arada eğitimlerin özet halini dijital ortama aktarmaya hazırlanıyoruz. Türkiye’nin en büyük şirketiyle dev bir projeyi hayata geçirmek üzereyiz ki, yaklaşık 8 aydır üzerinde çalıştığımız projenin çok ses getireceğine inanıyoruz.  Eminiz, gerçek bilinçli yatırımcılar bu projeyle ortaya çıkacak…
Türkiye’nin ilk yatırımcı kulübünü kurduk. Eylül ayı başında büyük bir tanıtıma hazırlanıyoruz. Onlarcası da sırada…
Bilinçli yatırımcı sayısı arttıkça manipülatörler yakında dolandıracak yatırımcı bulamayacaklar.
O yüzden gocunuyorlar…
Türlü oyunlarla yatırımcıları dolandıran şer çetesinin çarkına çomak soktuğumuz için bizi düşman gibi görüyorlar.
Onlar her gün yeni bir dolandırıcılık planı yaparken biz, sermaye piyasaları bir adım öteye giderken nasıl katkı sağlarız çabası içerisindeyiz.  
Tankınızla, topunuzla, tüfeğinizle gelin;
Bu güçlü kaleyi yıkamazsınız…
Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor.
Bizim de mücadelemiz yeni başlıyor…  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)