Yatırımcının Analiz Seti [email protected] Yatırımcının Analiz Seti

Kâr ve satışları yıllık, çeyrek ve dönemsel olarak büyüyen şirketler

06 Ağustos 2020, 12:38 - -

Yılın ilk yarısına ait bilançolar açıklanmaya devam ediyor. Açıklanan 88 Şirket bilançosundan 16 şirket kârını ve satışlarını yıllık, dönemsel ve çeyreklik bazda artırmayı başardı.

Satış ve karlılıkta öne çıkan şirketleri internet üzerinde çalışan web tabanlı gelişmiş bir temel analiz yazılımı Stockeys pro; www.stockeys.com ile listeledik.

Stockeys pro nedir?
Temel analiz, şirketlerin bilanço ve gelir tablolarının, finansal oranlarının farklı dönemlerde, dinamik olarak karşılaştırılmasını, şirket bazında ya da sektörel olarak değerlendirilmesini gerektirir. Temel analiz konusunda uzman bir ekip tarafından geliştirilen Stockkeys, temel analiz için gereken bu yoğun bilgi birikimini ve analitik bakış açısını kullanıcı dostu arayüzüyle pratik olarak sunuyor.
Stockeys pro, kapsamlı, güncel ve kaliteli veri tabanıyla, şirketlerin bilanço ve gelir tablolarını şirket bazında ya da sektörel olarak detaylı analizlere dönüştürmenizi sağlayan bir yazılımdır.
 

Satış ve karlılıkta öne çıkan şirketler şöyle sıralanıyor: Akbank, Aksigorta, Anadolu Hayat Emek., Anadolu Sigorta, Arçelik, Arena Bilgisayar, AvivaSA Emeklilik Hayat, Bizim Mağazaları, Bantaş Ambalaj, Fonet Bilgi Teknolojileri, Global Men. Değ., Güneş Sigorta, Logo Yazılım, QNB Finans Fin. Kir., Ray Sigorta ve Türk Traktör.

Arena Bilgisayar, Fonet Bilgi Teknolojileri, Logo Yazılım; teknoloji sektöründen listeye girmeyi başaran borsa şirketleri.

Listedeki şirketler incelendiğinde yılbaşından bu yana yüzde 220’ye varan getiriler olduğu görülüyor. Yabancı satışları nedeni ile listede yılbaşından bu yana değer kaybeden tek hisse ise Akbank.

KÂRI VE SATIŞLARI YILLIK, DÖNEMSEL VE ÇEYREK BAZDA ARTAN ŞİRKETLERİN LİSTESİ ŞÖYLE:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çok yol var07 Ağustos 2020 09:11

    Ekonomik okuryazarlık artmadikca ky nin işi zor. Şu şunu söyledi bu bunu söyledi diye hisse aliyo vatandaş. Uyanık olduğunu düşünen emeksiz kazanmak isteyen insanlar cok

  • Ali 07 Ağustos 2020 00:29

    Akbank dolar bazında dipte... Zirvesi... 6.. Dolar

  • MELİS MARMARİSLİ06 Ağustos 2020 23:41

    bankalar hariç tüm hisse senetleri patladı .malesef yine tarih tekerrür etti.önce küçük yatırımcının ağzına bir parmak bal çaldılar adamlar tadını aldılar sonra baktilar ki kazanmak güzel azla yetinmediler.tüm paraları ile girdikten sonra bir de köküne kadar kredili girmişler.

  • YYY12 Ağustos 2020 23:13

    tüpraş ı neden es geçiyon oda dibe patladı haberin varmı.

  • harun reşit bulut 06 Ağustos 2020 15:20

    Milleti mahvettiler

  • Turgut06 Ağustos 2020 14:32

    Borsa İstanbul mu?almayım sağolun

  • ZELİHA KARAKAŞLI06 Ağustos 2020 13:49

    Tabloyu hazırlayanların eline sağlık fakat ben almayayım.elim yanmasın.