Yatırımcının Analiz Seti [email protected] Yatırımcının Analiz Seti

Fonlarda en yüksek kazançlar

18 Mayıs 2022, 09:49 - -

Yatırım fonlarında en yüksek kazançlar yılbaşından bu yana emtia fonları ve hisse fonlarda oluştu. İşte öne çıkan 10 fon ve fonlara dair beklentiler…

Yatırım fonlarında yılbaşından bu yana en fazla kazandıran fonları Fonbul.com yatırım fonları portalını kullanarak listeledik. Fonbul.com’da fon getirileri sekmesine basarak en yüksek getirili fonları seçtik.

En fazla kazandıran fonların listesi

Yatırım fonlarında en fazla kazandıran fonlara baktığımızda hisse senedi fonlarının ve emtia fonlarının özellikle petrole dayalı yatırım yapan fonların getirilerinin yılbaşından bu yana yüzde 77’ye kadar çıktığını görüyoruz.

Hisse senedi fonları yine bir alternatif olarak öne çıkmakta. Yatırım fonlarında yüksek getiri sağlayan fonlar dalgalı piyasalarda yatırımcılar için bir alternatif olabilmekte.

Belirsizlik ve yüksek oynaklık döneminde fonlar öne çıkabilir
Piyasalarda belirsizlikler yüksek. Bu nedenle yatırımcıların dikkatli olması gereken bir dönemdeyiz. Her fon kazandırmıyor.

YATIRIM FONLARINDA SEÇİM NASIL OLMALI?

1- Yatırım fonlarında istikrarlı getiri aranmalı.
2- Konjonktürel olarak öne çıkan fonlar tercih edilebilir.
3- Fon sepetleri oluşturulabilir.
4- Yüksek enflasyonist dönemlerde hisseler ve emtialar göz önünde bulundurulabilir.
5- Fonların getirileri mutlaka izlenmeli. Performansı yüksek olmayan fonlar değiştirilebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)