İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Fiyatı ve momentumu artan 74 hisse

29 Nisan 2020, 10:42 - -

Son 3 gündür fiyatı ve momentumu artan 74 hisseyi analiz ettik.

Borsa İstanbul’da işlem gören 74 hissenin momentum değeri yüksek, son 3 gündür momentumları artmaya devam ederken bu hisselerin fiyatları da yükseliyor. Peki bu yükselen hisseler F/K ve defter değerlerine göre hangi durumdalar.

İşte borsadaki 74 ilgi gören şirket, F/K ve defter değerlerine göre mevcut durumları.

Listedeki şirketleri iyi incelemenizi ve fiyat hareketleri ile dikkat çeken bu şirketleri salt fiyat hareketlerine göre değerlendirmemenizi öneriyorum.

Listedeki şirketler içerisinde en fazla göze çarpan hisse Tofaş Oto Fabrika. Hisse ay başından bu yana yüzde 29 değer kazandı. Kısa sürede gösterdiği performans nedeni ile kurumların en çok önerilen hisseler listesinde geri plana düşmeye başladı. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

Listede defter değerine göre aşırı değerli olan şirketler var.

İlgi gören 20 şirket zararda. Bu şirketlere baktığımızda listede şu şirketler yer alıyor: Şok Marketler, Teknosa İç ve Dış Ticaret, MMC San. Ve Tic. Yat., Etiler Gıda, Artı Yatırım Holding, Taze Kuru Gıda, Salix Yatırım Holding, Pınar Su, Formet Çelik Kapı, Egeli & Co Tarım Girişim, Escort Teknoloji, Taç Tarım Ürünleri, Derimod, İz Hayvancılık Tarım, Vanet Gıda, Birlik Mensucat, Tümosan Motor ve Traktör, Batı Çimento, Metro Petrol ve Tesisleri, Adese Alışveriş Ticaret.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)