Bay Analiz [email protected] Bay Analiz

Bomba BİST analizi… İşte endekste büyük hedef…

05 Şubat 2018, 07:41 - -

Yüce Rabbim Suriye sınırında vatanları için savaşan tüm Mehmetçiklerimizin yanında olsun, onlara kuvvet versin, sağ salim evlerinde bekleyen ana babalarına bağışlasın. Ben de o bölgede bir dönem yedek subay olarak görev yaptım. Ne kadar zorlu ve tehlikeli bir bölgede savaş verdiğimizi size kelimelerle anlatamam. Allah yardımcıları olsun...

Uzun zamandır piyasa analizi yapmıyorsunuz diye soru soranlar oluyor. Ben de, “3.dalga yükselişlerinde sürekli yorum yapıp yatırımcıların kafasını karıştırmama gerek var mı?” diye tersine soru soruyorum. Geçmiş analizlerimizde 120 bin endeks hedefi verip sabırla beklenmesi gerektiğini vurguluyordum. Bu endeks değerini geçtiğimiz hafta test ettik. Bu seferde şu sorular gelmeye başladı. Yükseliş trendi sona mı erdi? Tabi ki sorunun cevabı bitmedi. Bu yüzden endeks hedef değerlerinde revize yapmaya karar verdim. Revize değerleri sizlerle paylaşmak için de bu analizi kaleme aldım. Hedef değerlere geçmeden evvel piyasanın içerisinde yer alan bazı risk faktörlerine kısaca değinmek istiyorum.
OHAL sürecinde yönetilen bir ülke piyasasında üstelik de Suriye sınırında gerçekleşmekte olan savaş sürecinde piyasamızın oldukça dinamik ve verimli olduğuna şahit olmaktayız. 2019 yılında  gerçekleşmesi muhtemel seçimlerin de piyasa üzerinde yavaş yavaş  oluşturduğu baskıyı dikkate aldığımızda yurtiçi risklerin var olmasına rağmen piyasanın 3.dalga yükselişine devam etmekte ısrarcı olduğunu görmekteyiz. Yurtiçi kaynaklı bu risklerin yanında benim önümüzdeki dönem ile ilgili gördüğüm en büyük risk ABD 10 yıllık faizlerinde yaşanması muhtemel 3.dalga çıkışının piyasalar üzerinde yaratacağı olumsuz etkiler olacaktır. Biraz sonra aşağıda grafiğini de paylaşacağım bu saatli bombanın patlaması halinde yurtdışı piyasalar ve özellikle GOP’larda satışların artması muhtemeldir.
İçerisinde bulunduğumuz günlerde 2017 bilançoları yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Bilanço döneminin sona ermesi ile birlikte beklentiler de sona erecek ve kar realizasyonları yaşanacaktır. Bu beklentilerle ilgili Viop grafiğini de aşağıda paylaşacağım. Ancak tüm bu kar realizasyonu beklentilerine rağmen makro yükseliş trendinin devam edeceğini düşünüyorum. Bu güçlü çıkış dalgasının hedefini önce 138 bin seviyesine sonrasında yaşanacak gelişmelere paralel 3.dalga hedef revize değerini 150 bine yükseltiyorum.Bu düzeltme ile ilgili teknik detayları aşağıda grafikler eşliğinde inceleyebilirsiniz.

Grafiklere geçmeden evvel çağın vebası ve aracı kurum derinliğine kapanan şirket hisseleri hakkında bir kaç cümle yazmak istiyorum. Daha önceki analizlerimde de vurgulamaya çalışmıştım şimdi de tekrar etmek istiyorum hedge amaçlı kurulan Viop gerçekten SPOT piyasaya çok büyük zarar vermektedir. Asansör gibi bir yukarı bir aşağı hareketlerin yaşandığı bu piyasa yatırımcıların başını döndürürken banka hisselerinde çok büyük volatilite ve fiyat hareketliliklerinin oluşmasına sebep olmaktadır. İnsanların orta ve uzun vadeli yatırıma özendirilmesi gerekirken Viop’da yaşanan sert çıkış ve inişler yatırımcıları çok daha kısa vadeli düşünmeye itmektedir. Hele ki Viop ile birlikte hareket eden ve aracı kurum derinliğine kapalı olan tahtalarda son derece spekülatif işlemlerin oluşmasına olanak tanımaktadır. Geçtiğimiz hafta Garanti Bankası hissesinde yaşanan işlemler bir insanın kalbinin kaldıracağı cinsten değildi. Yatırım ortamının gelişebilmesi için bu tür işlemlerin önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Önümüzdeki dönem için en korktuğum risklerin başında ABD 10 yıllık faizleri olduğunun altını çizmiştim. Öncelikle bu grafiği sizlere yorumlamak istiyorum.

ABD 10 YILLIK

Bana göre önümüzdeki günlerin en önemli gündem maddesi olmaya aday ABD 10 yıllık faizlerinin uzun vadeli grafiğinde dip formasyonun sağlamlığını görmektesiniz. kili taban formasyonu ile başlayan yükseliş trendi alçalan kanal formasyonun kırılması ile birlikte yerini yükseliş trendine bırakmıştır. erçekten oluşumu itibariyle son derece korkutucu bir görüntü veren bu grafiğin çok yakından takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum. .6750 fibo direncinin yukarı geçilmesi ile birlikte daha önceki dönemde test ettiğimiz 3.05 seviyesine doğru hareketin ivmelendiğini görmekteyiz. u seviyenin yukarı kırılması halinde ikinci hedef direnç seviyesi olan 3.45’lere doğru hareketin kaçınılmaz olacağını düşünmekteyim.

ABD 10 YILLIK

Biraz daha kısa vadeli grafiği incelediğimizde dip formasyonu ile birlikte başlayan çıkış dalga hareketini iki olasılıkla etiketlemeye çalıştım. Birinci olasılık ki inşallah bu olasılığı tercih ederim ABC şeklinde çıkış dalgası olasılığıdır. Bu etiketlemeye göre kabaca A dalgasının boyunu 1.32 olarak ölçümlersek ve B dalgasının dibine eklersek C dalgası için en az 3.42 hedefini bulmuş oluruz. İkinci olasılığımız ise tam bir kabus içerisinde bulunduğumuz dalga yapısının 3.dalgaya dönüşmesi durumudur. O zaman çıkış hedefleri için sırasıyla 3.45-4.25 ve 5.60 hedefleri karşımıza çıkmaktadır. Gerçekten yazarken bile ellerim titreyerek yazdığım bu olasılığın gerçekleşmemesi dileğini bir kere daha tekrarlamak istiyorum.

BİST AYLIK GRAFİK

Gelelim Bist endeksi ile ilgili revize hedef değerleri analizimize. Borsagundem.com’u takip edenler için bir pazartesi sabahı attığımız 120 bin endeks hedef değerlerini geçtiğimiz hafta test ettik. Aylık grafiklerde hem çıkış kanalı direncine hem de 3.dalga hedef seviyesini test eden fiyatların bu seviyelerde satıcılarla karşılaştığını gözlemledik. İlk etapta bu satışların gelmesi gayet doğal. Bu seviyelerin hazmedilmesi kar realizasyonlarının yaşanması bu açıdan muhtemel ve doğal gözükmektedir. Mor çizgilerle 3.dalga hedeflerini görmektesiniz. Bugünkü analizimizin konu başlığı olan ve manşeti oluşturan bir sonraki hedef değerimiz olan 150 bin seviyesinin altını çizmek istiyorum. Net olarak 3.çıkış dalgası içerisinde ilerleyen endeksin çok önemli bir hedef seviyesi olan 120 bin seviyesini test ettiğini ve bu seviyelerde alıcı ile satıcılar arasında oluşacak savaşın sonucuna göre bir sonraki hedef seviyelerine yol alıp alamayacağına karar verecektir. Düşünün ki merdivenlerden yukarı doğru koşuyorsunuz, gücünüz ancak belli bir seviyeye kadar koşmanızı sağlayacaktır. Bu seviyeye ulaştıktan sonra daha yukarıda yer alan seviyeye ulaşabilmek için iki tane seçeneğiniz olacaktır. Birincisi bulunduğunuz bölgede nefes alıp vererek dinlenmek ve zirveye devam etmek. İkincisi ise hızlı koşmaktan dolayı yaşanabilecek tansiyon düşmesi, mide bulantısı ve baş dönmesi sonrasında geri dönmek. Benim fikrim bu seviyelerde yaşanacak kar realizasyonlarına rağmen geri çekilmeler oluşsa da orta ve uzun vadede bir sonraki hedef seviyesine doğru hareketin yaşanacağı yönündedir. Endeks geçen hafta çok önemli direnç seviyelerinin olduğu bir bölgeye girmiş test etmiş ve satıcılarla karşılaşmıştır.Biraz sonraki grafiklerimizde yaşanması muhtemel realizasyonlar sırasında hangi seviyelerin test edilebileceğine değinmek istiyorum.

BİST GÜNLÜK GRAFİK

Grafiğimizi günlüğe çevirdiğimizde bir tablo gibi 3.dalga çıkış kanalı karşımızda durmaktadır. O kadar güzel görünüyor ki insanın baktıkça bakası geliyor. 3.dalgalar oldum olası ilgi alanıma girmiş ve bu konuda geniş çaplı araştırmalar yapmama neden olmuştur. Elliot hocamızın üzerine vurgu yaptığı gibi yatırımcılar sadece ve sadece 3.dalgalarda pozisyon almalı, geri kalan dalgalarla vakit öldürmemelidir. Tabi ki insanoğlu hırslı ve  olduğu ile yetinmeyen bir varlık olduğu için açgözlülüğün verdiği itici kuvvetle her dalgayı ölçümleme ve tespit etmeye çalışmaktadır. Şubat 2014 tarihinde ana birinci dalga çıkışı ile başlayan trendin hala 3.dalga çıkış kanalı içerisinde hareketine devam ettiğini, ahlar vahlar arasında arkasından bakan yatırımcıların bugün düşecek yarın düşecek diye sızlandıkları bir ortamda herkesi kendine hayran bırakan bu dalganın emin adımlarla arkasına bakmadan şımarık bir çocuk edasıyla yolunda ilerlediğine şahit oluyoruz.
Yukarıdaki grafikte 3.dalga çıkış kanalını (turuncu) görmektesiniz.Mor çizgilerle 3.dalga ana hedef seviyelerini mavi çizgilerle ise son dönemde yaşanan yükseliş kanalı dikkat çekmektedir. Kanalın direnç seviyesi her denendiğinde satışların sert geliştiğini gözlemledik. Önümüzdeki günler geri çekilmeler yaşansa bile kanal direncinin daha da yukarı seviyelere çıkacağını ve bu seviyelere doğru tekrar hareketlenmeler yaşanabileceğini hatırlatmak istiyorum. Özellikle daha önceki analizlerimde de vurgulamıştım bu tür dalgaların ciğerini bildiğim için kimsenin beklemediği günlerde tüm yatırımcılar düşüş ya da realziasyon beklerken piyasanın sert bir biçimde yukarı kaçacağı günlere hazırlıklı olunması gerektiğini düşünüyorum.
Peki kar realizasyonları sırasında hangi seviyelere dikkat edeceğiz? Önümüzdeki hafta 117.600 seviyesi ilk destek hedef seviyesi olarak karşımıza çıkacaktır. Bu seviye savunulamadığı taktirde 116.400 seviyesi alıcıların kendini göstermeye hevesli olacağı seviyeler olacaktır. Ancak en önemli destek seviyemiz 115.000’lerden geçmektedir.Bu seviye gerçekten önümüzdeki günlerin gündem desteği olmaya adaydır. Bu seviyelere yaklaşabilen endeks değerlerinin yatırımcılar tarafından değerlendirileceğini düşünüyorum. Ancak tekrar etmem gerekirse herkesin düşüş beklediği bir gün tersine çok güçlü hareketlerin yaşanabileceği olasılığının altını bir kez daha çizmek isterim.

BİST USD

Gelelim çok fazla önem verdiğim dolar bazlı grafiğimize. Bence her yatırımcının önünde kılavuz gibi açık durması ve üzerinde çalışmalar yapılması gereken bir grafik olduğunu düşünüyorum. Müthiş bir formasyonun oluştuğuna dikkatinizi çekmek istiyorum. TL bazında belki all time high seviyelerde işlem görüyoruz ancak yabancı yatırımcıların yaklaşık %68’ine sahip olduğu bir borsada dolar bazlı grafiklere baktığımızda fiyatların aslında ne kadar ucuz olduğu gerçeğini de göz ardı etmememiz gerekiyor. Hele bir de dip seviyelerde oluşan geniş tabanlı bir tobo formasyonu oluşumunu görünce analistlerin iştahı bir kat daha artıyor.Bu formasyonun altını tekrar tekrar çizerek  söylüyorum çok yakından takip edilmesi gerekiyor. Boyun çizgisinin yukarı kırılması halinde çok sert hareketlerin yaşanacağını şimdiden müjdelemek istiyorum. Tobo’nun yukarı tetiklenmesi halinde ilk hedef direnç seviyemiz 3.5 dolar seviyesi sonrasında ise tobo’nun en az hedefi olarakta 4.5 dolarların test edilebilme olasılığından bahsetmekteyiz. Önümüzdeki dönem beni heyecanlandıran en önemli formasyonlardan biri olduğuna inandığım bu grafiği incelemenizi tavsiye ederim.

VİOP 

Gelelim çağımızın vebasına. İlk olarak büyük üçgen formasyonu (turuncu) ve formasyonun en az hedef değerlerini test ettiğimizi grafikte açıkça görmekteyiz. Yine bu seviyelerden geçen ve mor çizgilerle göstermeye çalıştığım 3.dalga hedef değeri 150.500 seviyesinin önemine dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu seviyenin hemen yukarı doğru geçilememesi trendin sağlığı açısından önemli. 150.500 seviyesine doğru fiyatların yaklaşması halinde satıcıların devreye gireceğini düşünmekteyim. Dinlenme ve realziasyon sürecinin sona ermesi ile birlikte bir sonraki hedef seviyemiz olan 191.500 seviyesi gündeme gelecektir. Mavi kanallarla da son dönemde yaşanan çıkış trendini takip edebiliyoruz. Fiyatların kanalın tepesine yaklaştığında yoğun satışlarla karşılaşması gayet normal. Geri çekilmeler sırasında önümüzdeki hafta sırasıyla 145.700-144.200 ve 142.800 desteklerini takip edeceğiz. Bu destek seviyelerinde seans içerisinde alıcıların mutlaka kendini göstereceğini düşünüyorum. Desteklerin aşağı kırılması halinde geriye doğru 141.300 ve 138.500 desteklerini takip ediyor olacağız.

Bu bölümde ise dolar bazında  dip seviyelerde işlem gören farklı dip formasyonları ile işlem görmeye devam eden  bazı hisselerin grafiklerini paylaşmak istedim. 120 bin endeks değerinde işlem gören bir borsada bu tür mali yapısı güçlü, blue chips şirket hisselerinin daha farklı fiyatlarda işlem görmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bağlamda yöneticilere tavsiyem şirket temettü politikalarını ve  yönetim sistemlerini biraz daha yatırımcılarını koruyacak ve gözetecek sistemlerle şekillendirmeleri yönündedir.

EKGYO

TTKOM

YKB

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (53)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinan11 Şubat 2018 20:25

    Büyük Usta piyasa hakkında yeni yorumlarını bekliyoruz

  • emre10 Şubat 2018 15:11

    Ustad yeni analizini bekliyoruz. saolasın

  • Derin10 Şubat 2018 07:25

    Bay Analizi rahat bırakın ,çok bildiğini zannedip te hiçbir şey bilmeyenler !!!!!

  • kucuk yatırımcı09 Şubat 2018 12:42

    115 delindi asagıya dedik etmediğiniz hakaret kalmadı işte manzara budur

  • KY09 Şubat 2018 13:49

    Sen buraya bence mesaj yazma kimse 115 bin delinmeyecek demedi senin uslubun ve yazış tarzın buraya yazı yazmayı hak etmiyor

  • gariban ekgyo cu08 Şubat 2018 15:54

    bu ekgyo mahvetti bizi dus dus dus bıktık usandık. neden dusuyor sizin acıklanamnızı okudum ama hala dusuyor

  • harun08 Şubat 2018 14:33

    115 üzerinde kalamıyor 100 bin gelebilir. oraya gelirse anca alıcı olurum yoksa cezbedici bi yanı yok

  • Cemil Tandır07 Şubat 2018 07:18

    Üstad yazmış işte kısa vadede risklerden söz etmiş kar realizasyonu yüksek ihtimal demiş ABD 10 yıllıklarına dikkat demiş uzun vadede trend devam demiş grafiklerle donatmış bizleri bilgilendirmiş borsagündeme çok teşekkür ediyoruz

  • onur07 Şubat 2018 00:27

    ellerine sağlık üstad

  • Mert06 Şubat 2018 22:31

    Bay Analizle uğraşmayın onuda bu sayfalardan kaçırtmayın

  • reyting06 Şubat 2018 12:40

    150 bin değil 200 bin olur biraz daha pompa lutfen syg

  • Kucuk yatırımcı06 Şubat 2018 10:53

    yazıyı okudum merak etme. destekleri takip ettim 115 bin delindi asagıya. ayrıca bu yazı yazılmadan once abd endeksleri gocmemişti! ayrıca sorum sana değil sayın ustad'a idi isimsiz!

  • Hikmet06 Şubat 2018 12:13

    Yazıyı okudum diyen bence sen roman okumuşun ))))))) Sana bir tavisye böyle okumaya devam edersen bu piyasada güzel kuzu olursun

  • KY06 Şubat 2018 12:01

    Gel sana ismimi öğreteyim hokkabaz 115 bin delimiş miş de şu olmuş bu olmuş anten yazıyı iyi oku okuyamadıysan gözlük TAK dünden bugüne yorum yapılsın diye yazılmadı o yazı

  • anten06 Şubat 2018 11:57

    aNTEN LİK YAPMA 115 BİN DELİNMİŞ işkembeden sallıyorsun sizin gibiler zaten hep böyle yapar

  • KY06 Şubat 2018 10:20

    Yazıyı okumadığın belli yazıda önce kar realizasyonu diyor

  • ANTEN06 Şubat 2018 12:03

    Arkadaşım parazitlik yapma burda git başka sayfaya sizin gibi açıkçılar ancak günlük bakar olaya her zamanda kaybetmeye mahkumsunuz

  • Kucuk yatırımcı06 Şubat 2018 10:56

    yazıyı okudum merak etme. destekleri takip ettim 115 bin delindi asagıya. ayrıca bu yazı yazılmadan once abd endeksleri gocmemişti! ayrıca sorum sana değil sayın ustad'a idi isimsiz!.

  • Kucuk yatırımcı06 Şubat 2018 09:34

    yazıyın guncelleyın lutfen abd alasagı oldu..

  • doğa06 Şubat 2018 01:35

    hocam endeks 150 binse 75 bine kadar düzeltme yapabilir mi

  • Mahallenin Delisi05 Şubat 2018 23:51

    Yazıyı erken yayımlamışsınız şuan ABD Borsaları tarihi kayıplar yaşıyor. Sabah BİST'de piston aşağı sendromu yaşanacak...Korku endeksi almış başını gitmiş balon diye diye patladı sonunda...Yaşasın %100 nakitttt!

  • dsd05 Şubat 2018 22:48

    Bistte işi bilenler değil kulağı delikler para kazanır...Acemilerde önce kendine treder sonra uzun vade yatırımcı derler...

  • Cevat05 Şubat 2018 22:35

    Adamsın adammmmm hocaların hocası

  • Ce ce05 Şubat 2018 21:38

    Kim nederse desin saygı duyerım amma lütfen biraz bilinçli olalım. Doğru her yükseliş satış fırsatı taaa 90binlerden kim yapa bildi? Tabiyki bilinçli olanlar. Her hükseliş satış fırsatı ise ozaman her düşüşde alım fırsatı olmalı taaa 65bin 70binler kim yapabildi? Mesela Türk hava yolları pegasus birçok hisse endekse pareler yada üstünde getiri sağlarken bunlar surüm sürum sürünüyordu işi bilenler açıp bir grafiklere baksınlar bu gün ne olmuş. Hocama saygılar

  • Kemal05 Şubat 2018 21:36

    Adam yazmış işte kısa vadeli düşecek demiş uzun vade hedefini söylemiş grafikleri de koymuş daha ne yazıyorsunuz da terbiyesiz Mesajlar atıyorsunuz bu sayfadan yararlanan çok yatırımcı var onların huzurunu kaçırmayın adam olun

  • Ataman05 Şubat 2018 20:53

    Bay Analiz ne dediyse hep istisnasız gerçekleştiğini gözlemledim eğer tahviller aşırı derecede yükselmezse ve olmuyacak işler başımıza gelmezse sanırım 150bini göreceğiz hep beraber ve bunu çok kısa sürede yapacaklar.Nisanda malum Halkbank cezayı yer onlarda bunun farkındadır.

  • ekonomist05 Şubat 2018 17:54

    Ver gazı hangi şirketlerinle üç banka iki gıda sektörüylemi 150 bini görecen kama değri yuksek bir firma göster dişimi kırayım adam bir kilosamsung satıyor bir ton dometes alıyor ne haber çimento sektörüylemi tekstillemi geçin bunları küçük yatırımcıyi kandırmayalım

  • dsd05 Şubat 2018 16:48

    İlginç bir yazı olmuş....Tekrar yükselirmi ,yükselirse nereye gider bilmem ama şundan eminim ki her yükseliş satış fırsatı...

  • hadi05 Şubat 2018 15:59

    sizin de borsanızın da, aşalıklar böyle borsa mı olur olum. hiç bir gerçeklik tarafı yok. spek istediği zaman hisseyi kaldırıyor, istediği zaman düşürüyor. yazıklar olsun gerçek yatırım alanı kalmamış. borsadan çıkmak gerek.

  • Hadi gayri. 05 Şubat 2018 21:37

    Sen çık kardeşim buraya da olur olmaz yazma

  • spek05 Şubat 2018 17:35

    Arkadaşım seni spekler mi

  • YAKUP05 Şubat 2018 15:03

    hocam sizden bri dolar analizi istesek dolarımız var ne yapmalı

  • B.Ağca05 Şubat 2018 14:42

    Muhteşem... Böyle puslu zamanlarda aydınlatıcı olmak her babayiğidin harcı değildir, emeğinize sağlık hocam.

  • Saçma05 Şubat 2018 14:40

    Çok saçma çok yüksek piyasa

  • rıza05 Şubat 2018 13:32

    150 olmasada 140 bin olacak. suriye operasyonu bitince uçarız.

  • dasiev05 Şubat 2018 11:08

    elinize emeğinize sağlık, herşey gönlünüzce olsun, asfalt alev almış yine, saygılar..

  • N U05 Şubat 2018 11:06

    Elinize sağlık, kıymetli bir analiz. Teşekkürler,

  • Haydar05 Şubat 2018 10:44

    Gerçekten çok detaylı ve yol gösterici oluyor piyasa acısından analiz. Zor piyasa günlerinde bizim için cok faydalı. Elinize saglık.

  • Hasan05 Şubat 2018 10:41

    Muhteşemmmm emeğinize sağlık

  • Hasan paşa05 Şubat 2018 09:48

    Emeğinize sağlık hocam, çok güzel bilgilendirici ve anlaşılır bir analiz olmuş. anladığım kadarıyla eliot analizleri oldukça önemli analizler.

  • Ahmet gok05 Şubat 2018 09:41

    Alnize yüreğinize saglik

  • H_KAYA(4mevsim)05 Şubat 2018 09:26

    ISDMR hakkinda ne dusnuyorsunuz hocam,teknik ,temel acidan degerlendirme yapabilirmisiniz?treni kacirmayalim

  • Bekir05 Şubat 2018 09:16

    Helal olsun hocam her zaman bizlerin yanında oldun destekledin.

  • M.Y.05 Şubat 2018 09:15

    Emeğinize saglık,cok detayli,anlasilabilir muthis bi analiz... Kucuk yatirimciya her zaman yol gosterdiginiz icin tesekkurler

  • süleyman bakır05 Şubat 2018 09:11

    Daha önceki analizlerinizde olduğu gibi yine açık ,net herkesin anlıyabileceği biçimde yazmışsınız öngörülerinizi.Okuyana ve daha önemlisi uygulayabilene yine çok faydalı ve kazançlı olacaktır.Teşekkürler,saygılar

  • Gökhan Altan05 Şubat 2018 08:52

    elinize emeğinize sağlık muhteşem bir analiz olmuş aynı zamanda çok öğretici bir yazı kendi açımdan tekrar tekrar okuyarak inceleyerek faydalanıyorum. teşekkürler!

  • Güven ÖNGEN05 Şubat 2018 08:34

    emeğinize sağlık değerli hocam. saygılarımla

  • metin yakamaz317005 Şubat 2018 08:29

    Daha önceki analizlerinizde çoğu yorumcunun sizden farklı düşündüğü veya öylede olabilir böylede olabilir dediği yorumlarının aksine siz israrla ve net biçimdeki analiz yorumlarınız doğru olup net hedefini tutmuştu . Bu analizinizdede tam hedeften vuracağınıza inanıyorum. Çalışmalarınız ve başarılarınızın devamını dilerim.

  • Tuğba Doğan05 Şubat 2018 08:18

    Emeğinize sağlık... Trendde oturmayı bilenler şu an karlı durumdalar... bu düzeltmelerde sabırlı olmak yönündeki desteğiniz, sallanmalarda mallarımızı kapmalarına sayenizde engel olacak... çok teşekkürler...

  • Orhan Karadağ05 Şubat 2018 08:18

    Hocam eline yuregine saglik.. Muthis ongoru ve bilgilerinle yine asfalti aglatmissiniz..

  • sevim bilge05 Şubat 2018 10:02

    asfaltın ağlatılması n demek , sn. Karadağ ? bilmediğimden soruyorum.

  • METO05 Şubat 2018 08:17

    Elinize emeklerinize sağlık muhteşem bir analiz.

  • Alper İlter05 Şubat 2018 08:09

    yinu muhteşem bir analiz olmuş, ellerinize aklınıza sağlık. tek kelimeyle mükemmel.