VideolarGündemHemşireyi darbetti, adli kontrolle serbest bırakıldı

Hemşireyi darbetti, adli kontrolle serbest bırakıldı

01 Ağustos 2022, 16:45 İzlenme : 496borsagundem.com.tr

Kocaeli Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi'nde hemşirelik yapan Önder Gürel (29), hasta yakını Murat Olgun'un saldırısına uğradı. Gürel'in kafatasıyla burnunda kırık oluştu. Saldırgan ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (01 Ağustos 2022 19:01

    Merakım şudur. Bir polis memuru darp edilse, bir millet vekili koruması darp edilse, bir jandarma rütbelisi,,, yada vekilin oğlu darp edilse aynı kişi tarafından sonuç ne olurdu ? HAPSE GİRER BİR GÜZEL YATARDI, SAVCI DIŞARI DAHİ SALMAZ DURSUN İÇERİDE, ilk etapda derdi.. Peki diğer KAMU GÖREVLİLERİ neden değersiz ? Sadece KAMU GÖREVİ SUNAN bir kişi, kamu =devlet hizmeti, yani o kişi bireysel sorunu için değil, kamu hizmeti sunarken sağlak bakanlığının PERSONELİ olarak darp edildi. Nerede BAKANLIK ? Ha bakana vurdu, ha personeline.. Peki, bu darp edilen kişinin kamu hizmeti vermek için gelen şifa arıyan hastaların hakkını kim ödeyecek ? hastalar şifa için geliyor, kamu maaşlı personel çalıştırıyor ama raporlu dövülmüş, yahu kamu hizmetini aksatmaktan atarım içeri 2-80 uzatırım kodeste vuranı... hiçmi madde yok ? kamu hizmetini aksatmak, durdurmaki vatandaşın hizmeti engellemek, bakanlık işini engellemek vb. vb. nasıl mahkeme kararı bu ?

  • pazarci01 Ağustos 2022 18:59

    maalesef cok cahil kesimler var ve cezalar kesinlikle caydirici deyil ,devlet ,bireyler ve toplum icindeki saygisizleri caydirici cezalar getirmedigi muddetce bu gibi olaylar ne ilk nede son olur.......

  • mali01 Ağustos 2022 18:19

     Kararı, sağlıkçıyı dövmenin cezası yok olarak görüyorum. Bu karar bu insanlar tarafından yaptıklarının doğru olduğu şeklinde algılanır.

  • DOĞRU01 Ağustos 2022 17:54

    onu serbest bırakan hakim veya savcıya aynı hareketi yapsalar  birdaha güneş yüzü görmezdi...