VideolarSporEmre Belözoğlu gazeteci ile tartıştı

Emre Belözoğlu gazeteci ile tartıştı

08 Kasım 2022, 10:02 İzlenme : 394borsagundem.com.tr

Basın toplantısı sırasında, bir gazetecinin telefonuna gelen mesaj sesine sinirlenen Belözoğlu, açıklamasının sonunda kendisini çeken bir gazeteciye tepki göstererek, tartışma yaşadı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran08 Kasım 2022 14:25

    İnsan olmanın ne şöhret ile ne mal ile ne yetenek ile ilgisi vardır.  İşte tarafta denilen şuursuz topluluklar bu tipleri baş tacı yaptıkça bunlar da tatminsiz ve boş hayatlar yaşamaya devam edecekler.  Bay bücür sen kimsin ki meydan kabadayısı gibi ona buna atar yapıyorsun.  Ha bir de Arda vardı babası yaşında adamı sövmeye kalkmıştı.  Sonuç yuhlanarak sahadan uzaklaştı.  Bu hale gelmeden önce  daha doğrusu bu duruma hiç birinin gelmemesi için ülkemizde futbol disiplini ve centilmenlik anlaşması kulüpler arasında olmalı!  Olgunluk akıl başta değil yaşta ama bunlarda ne yaşta ne de başta!  Son derece çiğ sığ yakışmayan durumlar görmeye devam etmeyiz inşaaAllah.

  • Mucise Reis ;)08 Kasım 2022 11:27

    Bu ne saçmalık. Profesyönellikten uzak. Halbuki tribunlerde o küfürler, gürültüler, stres, bir çok mataryaller, gerilim görmüş biri nasıl böyle bir olayda saçmalayabilir ?. bir kere dersin, olur biter... Bu devirde kim nerede telefonunu kapatıyor ? Kendi telefonuda açıktır zaten cebine baksanız... Ama çekimi bırakıp, orada açıklama varken, telefon görüşmesi yapan varsa saygısızlıktır. Futbolu ile gündeme gelmeyi başaramayan bir sinir küpü.