VideolarŞirket HaberleriBSH: PROFİLO ZORLANDI, BİZE GÜVEN ZEDELENDİ

BSH: PROFİLO ZORLANDI, BİZE GÜVEN ZEDELENDİ

27 Ocak 2008, 10:27 İzlenme : 787borsagundem.com.tr

BSH Grubu, Profilo Telra'nın finansal zorluk yaşaması nedeniyle tüketicinin kendilerini bu şirketlerle karıştırmasından yakınıyor

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ercan17 Ağustos 2012 17:03

    mepet-avtur-vanet-avgyo-uşak-netaş-ceylan-atac-veeeeeeeeee en son olarakda ulaş ...şimdi soruyorum..spk ne iş yapar????????????

  • qq17 Ağustos 2012 17:02

    kadroyu değiştirin emeklisi ,çalışanı iyi kontrol edilsin yeter...

  • flamenco7209 Ağustos 2012 12:35

    Türkiye'nin en büyük halka arzlarından biri hatta sadce İMKB de değil belki de yurtdışı majör borsalarda halka arz edilmesini muhtemel gördüğüm SOCAR TÜRKİYE GURUBU dur..Bünyesinde; STar rafineri AŞ, Petrokimya AŞ (PETKİMİN sahibi) vardır olan STAR TÜRKİYE ENERJİ AŞ yi..Ve PEtkimin Bünyesinde ki PETKİM liman AŞ yi falan düşünürsek.BU şirketler 2016-2017 gibi hisse fiyatları üzerinden hesaplandığında belki de 30 milyar dolarları bulan şirket değerlerine ulaşılacak..Socar Türkiye gurubunun Türkiyede 2015 e kadar 13 milyar dolar 2023 e kadar 17 milyar dolar yatırım yapma planlarını düşünürsek, kolay finansmanın en kıyak yolu halka arzı en azından muhtemelen STEAŞnin arzı olarak görebileceğimizi düşünüyorum..Çok acayip bir büyüklük yaratacak bu Azeriler..Hükümetin Cari açaığa yapısal önlem plamları ve vizyonu ile bu gurubun örtüştüğünü düşünürsek..2015 2016 vadede ilginç bir halka arz olacağını tahmin ediyorum..

  • itibar09 Ağustos 2012 09:47

    syn arif bey. borsa= halkın dolandırıldığı arena olmuş. adamlar halka açılıyor. a grubu imtiyazları var. mkk kaydı alıp bunları manipülatörlere servis edip, dolandırsınlar diye tezgahlı özel durum açıklamalarını gönderiyorlar. bul karayı al parayı tezgahı aynen işliyor. ne hikmetse spk kanunlarına uygun gözüküyor. önce bu sistemin değişmesi lazım. halka açılıp borsada hisseleri düşerek yatırımcının zarar ettiği, patronun kazandığı durumda patron dolandırıcılıktan içeri alınıp en az 5 yıl hapis yatması lazım ki borsaya güven gelsin. yatırımcılar hala 8 aydır ütopya turizm de dolandırıldığını şikayet etti ve halen sonuç yok. 8 aydır rapor yok?. itibar için hız gerekli. dolandırılan küçük yatırımcı hakkını hemen geri alabilecek sistem getirilmeli..

  • 09 Ağustos 2012 09:17

    Önce SPK ve İMKB yönetimi aktif olmalı.Bir hisse yedire yedire düşüyorsa neden sormuyorlar.Örnek reysaş safgy...bunlar bizim kanımızı emdi...Bunları çekip sorsunlar..Yoksa bu kumarhane böyle böyle oldu batakhane.BU HANEDE SADECE VE SADECE ÜÇKAĞITÇI PATRONLAR PARA KAZANIR...

  • olımpos08 Ağustos 2012 16:33

    şahsen borsaya olan güvenim hiç yok.adaşıma katılıyorum.10 yıllık borsa maceramın bana öğrettiği şey bu.borsadaki geçen her günüme acıyorum.

  • murat08 Ağustos 2012 11:15

    sayın yazar sizi takip ediyorum ama görüşlerinizin çoğuna katılmıyorum,bu arada bu piyasada maaşlı çalışan biri değilim,reel anlamda bu piyasada 15 yıldır para kazanan biri olarakkatılmıyorum,şa an spk nın yaptığı manüplasyonu serbest bırakıp spekülasyonu engellemek,bu piyasada spekülasyon bitsin kağıtlar fazla değil 1 yıl yerinde yatsın buraya girecek adam bulamazsınız,ben bile topraktan ev alsam 1 yıldır ne kazanırım diye hesaba başlamışsam kimsenin parası pul değil kusura bakma arkadaş o iş olmaz.

  • Serdar Mermey07 Ağustos 2012 16:52

    Şu cümleden dolayı yayınlamadıysanız: Şu durumda sayamayacak kadar param olsa dahi 1 TL hisselere vermem. ozaman bu cümleyi çıkarınız

  • Serdar Mermey07 Ağustos 2012 16:50

    Merhaba Arif Bey, elinize sağlık! Şunlara da değinseniz diyorum: Hisselerle 'sıfır maliyetle halka arz' diye şirketler teşvik edilirse, diğer taraftanda hisseleri alacak olan halkta gerekli güven oluşmazsa -ki neler olup bittiğini defalarca Yenişafak ta İbrahim Kahveci yazdı- kolay kolay kimse hisselere uzun vadeli para yatırmaz. Şu durumda sayamayacak kadar param olsa dahi 1 TL hisselere vermem. Şirketin içini boşaltıyorlar -EGS Dış Ticaret- sonra yatırımlarınız pula dönüşüyor! Sonra şirketin bilanço ve Bağımsız Denetimlerini istiyorsunuz neler olup-bittiğini öğrenmek için: VERMİYORLAR ! Bu mu BORSA GÜVENLİĞİ?