BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, saldırı bekliyoruz demişti, süre verdi----

Biden, saldırı bekliyoruz demişti, süre verdi

Biden, saldırı bekliyoruz demişti, süre verdi
28 Ağustos 2021 - 22:58 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, "Kabil Havaalanı'na yönelik terör saldırısı tehdidi yüksek. Komutanlarımız, bana önümüzdeki 24-36 saat içinde bir saldırı olasılığının yüksek olduğunu bildirdi" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, ulusal güvenlik ekibinden aldığı brifingin ardından Afganistan'daki gelişmelere dair açıklama yaptı.

Kabil Havaalanı'nda çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırının ardından ABD ordusunun sabah saatlerinde, saldırıyı üstlenen DEAŞ Horasan örgütüne yönelik düzenlediği insansız hava araçlı saldırının 'sonuncu' olmadığını ifade etti.

“24-36 SAAT İÇİNDE SALDIRI OLASILIĞI YÜKSEK”

Biden, "Sahadaki durum aşırı derecede tehlikeli olmaya devam ediyor ve havaalanına yönelik terör saldırısı tehdidi yüksek. Komutanlarımız, bana önümüzdeki 24-36 saat içinde bir saldırı olasılığının yüksek olduğunu bildirdi" dedi.

"BEDELİNİ ÖDETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Saldırılara karşılık verilmeye devam edileceğini söyleyen Biden, "Kabil'de askerlerimize ve masum sivillere yapılan saldırıdan sorumlu grubun peşine düşeceğimizi söyledim ve gittik. Bu menfur saldırıya karışan herkesi yakalamaya ve bedelini ödetmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. 

TÜRKİYE İLE ABD ARASINDA GÖRÜŞME

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'la Afganistan'daki son gelişmelerin ele alındığı bir telefon görüşmesi yaptı.

Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken'la Afganistan'ı görüştü

Biden Kabil'deki saldırılar için konuştu: Affetmeyeceğiz

Bakan Akar, Afganistan'dan dönen askerlere hitap etti

Almanya Dışişleri Bakanı'ndan Türkiye'ye ziyaret

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR29 Ağustos 2021 11:11

    Benim anlamadığım saldırıların nerede ise dakika hatta saniyesini de verecekler.demek ki talimatlar sizler tarafından gidiyor.taliban ve deaş pkk sizler kurup yönetmiyormusunuz.amacınız ülkeleri kaosa sürüklemek değil mi.