BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSel felaketinde can kaybı 11'e yükseldi----

Sel felaketinde can kaybı 11'e yükseldi

Sel felaketinde can kaybı 11'e yükseldi
12 Ağustos 2021 - 15:13 www.finansgundem.com

Kastamonu’da sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi. Sinop'ta da 1 kişi yaşamını yitirdi. Bartın’da 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. 3 ilde 1307 kişi tahliye edildi.

Batı Karadeniz’de salı akşamı etkili olan yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde can kaybı arttı. Kastamonu’da can kaybı 10'a yükseldi. Sinop'ta da 1 kişi hayatını kaybetti. Bartın’da bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Batı Karadeniz bölgesinde 11 Ağustos’ta etkili olan yağışın ardından Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta sel ve su baskınları ve heyelanlar meydana geldi.

Bartın’ın Ulus ilçesinde, Kastamonu’nun Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçeleri ve Sinop’un Ayancık ilçelerini sel vurdu.

Afetin hemen ardından tüm ilgili kurumların personel ve araç desteğiyle tahliye, arama-kurtarma ve müdahale çalışmaları başlatıldı.

Kastamonu’da 10, Sinop'ta 1 kişi hayatını kaybetti. 

Bartın'da 1 kişi aranıyor

Bartın’ın Ulus Akörensöküler köyünde kaybolan 1 kişiyi arama çalışmalarına AFAD, İtfaiye, UMKE ve Jandarma ekipleri katılıyor.

Samsun, Amasya, Çorum, Çankırı, Karabük, Giresun, Ordu, Tokat, Bolu, Düzce ve Zonguldak valilikleri de çalışmalara destek oluyor.

1307 kişi tahliye edildi

Bartın'ın Ulus İlçesinde 323, Kastamonu'da 682, Sinop'un Ayancık ilçesi ve mahallelerinden 302 afetzede tahliye edildi.

Botla tahliye

Bozkurt ilçesinde su seviyesinin yüksek olduğu noktalardaki vatandaşlar botlarla tahliye edildi. Bozkurt ve Abana ilçelerinde 2 helikopter ile tahliye çalışmaları sürüyor.

Kastamonu ve Sinop’ta tahliye çalışmalarına 17 helikopter ve 2 İHA katılıyor.

Tahliye edilenler yurtlara alınıyor

Kastamonu’da acil barınma ihtiyacının karşılanması için öğrenci yurtlarında 3 bin 577 kişilik kapasite ayrıldı. 532 vatandaşa barınma hizmeti sunuluyor.

Sinop’ta acil barınma ihtiyacının karşılanması için öğrenci yurtlarında 2 bin 733 kişilik kapasite ayrıldı. 142 kişi yurtlarda kalıyor.

Meteoroloji'den sel felaketinin ardından kritik uyarı! Geliyor

 

Ayancık ilçesinde selden zarar gören bölgeler TSK helikopterinden görüntülendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)