BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ operasyonlarında peş peşe gözaltılar----

FETÖ operasyonlarında peş peşe gözaltılar

FETÖ operasyonlarında peş peşe gözaltılar
04 Şubat 2019 - 10:24 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturması kapsamında 36 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Öte yandan Kırıkkale merkezli 9 ilde FETÖ/PDY'nin TSK içindeki oluşumuna yönelik operasyonda, 20 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara'da, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ/PDY ile irtibatları tespit edilen 1 binbaşı ile 35 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan bazı askerlerin, FETÖ/PDY'nin 'mahrem imamları' ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından 'periyodik arama' sistemiyle haberleştikleri belirlendi. Soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile irtibatları tespit edilen 1 binbaşı ile 35 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi. Bazıları gözaltına alınan şüphelilerden 10'unun aktif görevde olduğu, diğer şüpheliler hakkında ise soruşturma nedeniyle idari işlem uygulandığı belirtildi. Gözaltı işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KIRIKKALE MERKEZLİ 9 İLDE FETÖ OPERASYONU

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), TSK içindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Kırıkkale merkezli; Ankara, Balıkesir, Düzce, Mersin, Konya, İstanbul, İzmir, Tunceli ve Tekirdağ’da tespit edilen örgüte bağlı 20 askerin daha kimliği belirlendi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • referans04 Şubat 2019 11:26

    TSK yı dağıtıyor.BOP süreci ..Sevr anlşamasının yerini aldı.Ülke babasının hayrına Arap doldurulmuyor.

  • Halil04 Şubat 2019 13:24

    Haadddi lan

  • Hulki04 Şubat 2019 11:39

    Ulusalcı zihniyet bu ülkenin zehiridir. Ama geldiğimiz noktada üzülerek söylüyorum ki yorumunuz maalesef çok doğru ve haklı.

  • WeareMADURO04 Şubat 2019 11:12

    İYİ Parti'nin kurucularından emekli Albay Ali Türkşen 15 Temmuzdan sonra katıldığı tüm televizyon programlarında ısrarla ve kesin bilgi olarak Deniz KK hiç bir fetöcü olmadığını beyan ediyordu !!!!!