SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıYAPACAĞI FABRİKA BİNASINI NE İÇİN KULLANACAĞINI AÇIKLAMADI -
SORU : BLCYT hakkındaki düşünceniz nedir? Maliyetim 19 liralardan. Bekliyorum, daha ne beklemem gerekir mi? Gönderen : Zafer Savaş14.02.2022, 16:34

Borsada yatırımda bulunurken fiyat kadar zamanlama da önemlidir. Uzun vadeli hedeflerde zamanlama aralığı daha geniş olabilse de kısa vadeli hedeflerle hareket edenler için zaman unsuru daha hassas bir konu olur. Uzun vadeli hedeflerde asıl öncelik firmanın mali yapısıdır. Henüz 2021 yıl sonu bilançosunu açıklamayan Bilici Yatırım’ın performansında belli bir artış dikkat çekiyor. Her ne kadar 2020 yıl sonu bilançosunda kârda bir gerileme olsa da son açıklanan 2021 dokuz aylık bilançosunda kârdaki artışın devam edeceği anlaşılıyor. Açıklamalar şirketin uzun vadede kârını sürdürmeye yönelik olumlu gelişmelerin süreceği yönündeki ihtimalleri güçlendiriyor. Geçtiğimiz 11 Şubat günü yapılan açıklamada ise Adana Organize Sanayi Bölgesindeki 47.143 metrekarelik yeni arsası üzerinde fabrika kapalı alanı yapımı için anlaşma yaptığını belirtti. İnşaatın bedeli hakkında detay bilgi verilmezken ne için kullanılacağı hakkında da herhangi bir detay verilmedi. Yapılacak inşaat kısa vadede şirketin giderlerinde bir artışa yol açması beklenmeli. Bu durum kârı da baskılayabilir. Diğer taraftan şirket elindeki nakdi kur korumalı TL mevduatına aktarması neticesinde yaklaşık 7,5 milyon TL vergi avantajı sağlayacağını açıkladı.

BILICI YATIRIM BLCYT

Alış0,00

Satış19,01

Gün İçi En Düşük18,43

Gün İçi En Yüksek19,11

PD/DD1,51

FK4,32

Fiyat19,01

Değişim1,12%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI