SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıUZUN VADELİ ÇIKIŞ İÇİN KÂR BÜYÜMESİ ŞART-
SORU : Trabzonspor hissesinin yükselme ihtimali nedir? Zarardayım ama panik satışı yapmak da istemiyorum. Fikrinizi öğrenebilir miyim? Gönderen : Fatih Güler01.02.2023, 23:12

Bir hissenin fiyatı, piyasada gözlenen gelişmelere bağlı olarak kısa süreli çıkışlar sergileyebilir. Hatta bazen bu çıkışlar beklentinin üzerinde bir süreye de uzayabilir. Fakat bireysel yatırımcıların böylesi çıkışlardan istifade edebilmesi hayli zordur. Bunun nedeni profesyoneller kadar piyasayı takip edecek imkanlarının ve bilgi birikimlerinin olmaması ile alakalıdır. Öte yandan uzun vadeli hareketler ise şirketin mali yapısı ile yakından alakalıdır. Bu da bireysel yatırımcıların şirketi değerlendirme ve riskini minimize ederek yatırımda bulunmasına daha fazla imkan verebilmektedir. Trabzonspor Sportif, bazen azalıp bazen artmakla birlikte sürekli zarar açıklayan bir yapıya sahip. Söz konusu sorun sektördeki diğer firmalar için de geçerli bir durum olduğunu not etmek gerekiyor. Şirketin zarar üreten yapısına rağmen 2021’de ciddi bir artış gerçekleştiren hisse 2022 yılında ise düşüşle öne çıktı. Hissenin fiyatı Kasım 2021’de en yüksek 9,51 TL’ye kadar çıkarken sonrasında düşen bir eğilimle hareket etti. Şimdilerde de 3,99 TL seviyelerinde bulunuyor. Diğer spor firmaları gibi Trabzonspor Sportif ara ara çıkışlar sergilese de uzun vadeli çıkışın istikrarlı bir şekilde devam edebilmesi için gelir ve kâr büyümesinin istikrarlı şekilde gözlenebilmesi önemli.

TRABZONSPOR SPORTIF TSPOR

Alış0,00

Satış1,84

Gün İçi En Düşük1,79

Gün İçi En Yüksek1,93

PD/DD-2,94

FK0,00

Fiyat1,84

Değişim-2,13%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI