SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıTRENDİN DEVAMI İÇİN KOŞULLAR UYGUN-
SORU : Otokar hissesini yüksekten aldım. Şimdi düştü. Düşüş daha sürer mi? Yükselişi ne zaman başlar? Gönderen : Ömer Atar04.05.2022, 22:31

Hisselerin çıkması kadar düşmesini de olağan bir durumdur. Neticede hissenin içinde yer aldığı bir trendi olsa da sürekli düşmesi ya da yükselmesi beklenmemeli. Bu noktada alım gerekçesi öne çıkacaktır. Özelikle de hissenin zirvesinde yapılan alımlar kısa vadeli ise sorun oluşturabilecektir. Neticede değer artışları her zaman için kâr realizasyonlarını beraberinde getirir. Fakat uzun vadede kâr satışları yükselen trendlerde birer dalga olarak kalır. Uzun süreli beklentiyle almayanlar ise bu süreçte zararına satmak zorunda kalacaktır. Otokar, uzun vadede yükselen bir niteliğe sahip. Hisse, arada sert düşüşler yaşasa da yükselen trendini koruyor. Hisse, son olarak 7 Nisan 2022 günü en yüksek 467,20 TL’yi test etti. Şimdilerde de 416,90 TL seviyelerinde bulunuyor. Firma düzenli olarak kârını artırmayı başaran bir yapıya sahip. Son olarak açıkladığı 2022 ilk çeyrek bilançosunda da kârdaki artışın sürdüğü gözleniyor. Hissede düzeltme bir süre daha devam etse de çıkış trendindeki hareketin devamı için koşulların uygun olduğu görülüyor.

BU HİSSE İLE İLGİLİ DİĞER SORULAR (5)

OTOKAR OTKAR

Alış0,00

Satış492,00

Gün İçi En Düşük485,50

Gün İçi En Yüksek492,00

PD/DD1,42

FK6,00

Fiyat492,00

Değişim0,92%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI