SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıTALEP BİR YERE KADAR-
SORU : Şekerbank ne yapacak acaba? Bu saatten sonra çıkar mı? Yoksa düşer mi? Ne zaman 2.30 seviyelerine gelir? Gönderen : Köksal Yıldız13.12.2021, 18:26

Bankacılık sektörü, özellikle yabancıların satış ağırlıklı işlemlerde bulunması sebebiyle güçlü çıkış gerçekleştiremiyor. Arada ataklarda bulunsa da devamı gelemiyor. Söz konusu durum sektörde yer alan Şekerbank’ı da olumsuz yönde etkiliyor. Hissenin geçmiş fiyat seyri takip edildiğinde arada yukarı yönlü sert hareketlerin olduğunu gözlemek mümkün. Ancak bunun devamı gelememekte ve bir süre sonra satışların ağırlık bulduğu bir piyasaya dönülmekte. Son olarak Haziran 2014’te tepe noktası 1,88 TL’yi test eden hisse, Mart 2020’ye kadar geriledi. Bu tarihte piyasada gözlenen genel çıkışla birlikte yönünü yukarı çevirse de uzun sürmedi. Tekrar geriledi. Şimdilerde de 1,23 TL’den işlem görüyor. Hissede son iki aydır oluşan ilgiye bağlı belli bir çıkış gözleniyor. Ancak bu çıkışın devam edebilmesi için ilginin artarak sürebilmesi gerekiyor. Şekerbank’ın piyasa değeri sektördeki birçok banka gibi defter değerinin altında bulunuyor.

BU HİSSE İLE İLGİLİ DİĞER SORULAR (5)

SEKERBANK SKBNK

Alış0,00

Satış4,11

Gün İçi En Düşük4,10

Gün İçi En Yüksek4,20

PD/DD1,01

FK3,13

Fiyat4,11

Değişim-0,96%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI