SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

SORU : Lüks Kadife hep bu seviyelerde geri dönüyor. Bu defa nasıl olur? Yine geri mi döner yoksa yukarı çıkar mı? Gönderen : Mehmet Bayrak08.10.2019, 19:46

Lüks Kadife, Aralık 2016’dan bu yana arada taşmalarda bulunsa da 4-6 TL fiyat aralığında gidip geliyor. Hisse 4 lira seviyesine geldiğinde alıcılar güçlenirken 6 lira seviyelerinde satıcıların harekete geçtiğini görmekteyiz. Son olarak 4 Ekim 2019 günü 6,57 TL’yi test eden hissenin benzer hareketi yaşadığı görülüyor. Gelen satışlarla birlikte gerilerken şimdilerde 6,14 TL’den işlem görmekte. Piyasadaki olumlu havanın etkisiyle direnç bölgesinin üzerine çıkan hisse daha fazla tutunamazken aşağıya kaydığı görülüyor. Satışların devam etmesi halindeyse destek bölgesine kadar çekilme gündeme gelecektir. Gelinen aşamada çıkışın devam edebilmesi için mali yapının etkisi daha fazla rol oynayacaktır. Son bilançosuna göre gelirdeki olumlu seyir kârı da destekliyor. Geçmiş benzer dönemlere göre kârdaki artışın olumlu olması yıl sonunda da yüksek bir kârlılık açıklama ihtimalini güçlendiriyor. Ancak sıkıntı bu kârdaki artışın istikrarlı şekilde devam edip etmeyeceği. Zira şirketin önceli yıllarda dalgalı bir kârlılık yapısına sahip olduğu gözlenmekte. Bu da hissenin fiyatına doğrudan yansıyor. Bu nedenle hissenin fiyatında istikrarlı bir yükseliş için şirketin kârındaki artışın da benzer bir paralellik gösterebilmesi önemli.

LUKS KADIFE LUKSK

Alış0,00

Satış115,00

Gün İçi En Düşük114,20

Gün İçi En Yüksek116,90

PD/DD3,25

FK12,62

Fiyat115,00

Değişim-0,17%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI