SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

SORU : Rodrigo ile ilgili ne gibi bir beklentiniz olduğunu öğrenebilir miyim? Hisse, geldiği seviye itibariyle alıma uygun mudur? Gönderen : Berkan Çetin27.05.2019, 20:04

Rodrigo Tekstil, uzun süredir dalgalı bir seyir izliyor. Hisse, borsaya geldiği Ağustos 2013’ten bu yana arada yukarı atakları olsa da devamını getiremiyor. Her defasında yukarı atak düşüşle sonlanıyor. Son olarak geçtiğimiz nisan ayında 2,89 TL’ye kadar yükselen hisse, peşi sıra satışlarla birlikte geriledi. Halihazırda 1,80 TL seviyelerinde tutunma çabası içinde olduğu görülüyor. Mevcut seviyelerde tutunamaması halinde hissenin ilk destek bölgesi ise 1,40 TL olacak. Yönünü yukarı çevirebilmesi ise alıcıların göstereceği istikrarlı ilgi ile yakından alakalı bulunuyor. Alıcıların düzenli talebi firmanın mali yapısını güçlendirmesine bağlı. Şirket kâr etmekle birlikte kayda değer bir kârlılıktan bahsetmek mümkün değil. Oluşan düşük kâr rakamları birikmiş geçmiş yıl zararlarının kapanmasına dahi yetmemekte. Bu da ister istemez hisseye olan ilginin sınırlı ve temkinli kalmasına yol açıyor. Tüm bunlardan ayrı olarak hisseye teknik açıdan bakıldığında mevcut fiyat seviyesinin tabana daha yakın olduğu gözleniyor. Söz konusu durum hissenin yukarı yönlü kısa süreli de olsa bir atak yapma olasılığını artırıyor. Ancak bunun devamının gelme ihtimali hayli zayıf olduğu unutulmamalı.

RODRIGO TEKSTIL RODRG

Alış0,00

Satış100,80

Gün İçi En Düşük96,00

Gün İçi En Yüksek104,00

PD/DD14,01

FK115,45

Fiyat100,80

Değişim-0,79%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI