SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıNe düşünüyorsunuz?-
SORU : Sönmez Filament hakkında ne düşünüyorsunuz? Hisse hakkında bilgi verir misiniz? Gönderen : Aydın21.11.2019, 19:18

Sönmez Filament zaman zaman yukarı yönlü sert ataklarda bulunmakla birlikte devamını getiremiyor ve bir süre sonra yerini düşüşe terk ediyor. Son olarak geçtiğimiz ağustos ayında 7,05 TL’ye kadar çıktı. Sonrasındaysa gelen satışlarla birlikte geriledi. Son bir ayda piyasadaki olumlu havanın da etkisiyle bir miktar toparlanan hisse şimdilerde ise 4,49 TL’den işlem görüyor. Genel trendin devam etmesine bağlı olarak hissedeki çıkış bir süre daha devam etme potansiyeli taşısa da satıcıların tekrar aktif bir pozisyon almaları ile birlikte hissenin aşağı yönlü hareketinin devam etmesi gündemde kalacaktır. Şirketin geçmiş bilançoları incelendiğindeyse gelir noktasında hayli zayıf kaldığını gözlemekteyiz. Satış geliri sermayesinin hayli gerisinde kalıyor. Oluşan gelirin yeterli seviyeye çıkamaması istikrarlı büyümenin de önündeki en önemli engel. Geçtiğimiz yıl zarar eden şirket bu yılın dokuz aylık döneminde kâra dönmesi ise olumlu. Ancak elde edilen kârın yeterli olduğunu söylemek mümkün değil. Hissedeki fiyat düşüşüne rağmen f/k oranın son açıklanan üç bilanço verilerine göre artması da kârda yeterli artışın yaşanmaması halinde hisse üzerinde baskıya yol açabilecek bir diğer unsur olarak öne çıkacaktır.

SONMEZ FILAMENT SONME

Alış0,00

Satış84,50

Gün İçi En Düşük79,00

Gün İçi En Yüksek84,75

PD/DD23,18

FK298,64

Fiyat84,50

Değişim1,08%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI