SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıKÂRDA BÜYÜME SÜRÜYOR -
SORU : Hektaş yerinde sayıyor hatta küçük inişler yapıyor. Hissede çıkış artık sonlandı mı? Gönderen : Erdal Fidancan08.11.2020, 23:29

Bir hissenin fiyatıyla ilgili değerlendirmede bulunurken baz alınan zaman dilimine göre farklı sonuçlara ulaşmak mümkündür. Seçilen zaman aralıklarına göre yorum ve değerlendirmeler de değişiklik gösterecektir. Öte yandan sağlıklı bir değerlendirme açısından geniş zaman aralıklarının tercih edilmesi yerinde bir yaklaşım olacaktır. Hektaş’ın fiyat seyrinin de bu çerçevede takip edilmesinde yarar var. Hisse, geçtiğimiz mayıs sonu itibariyle bakıldığında yatay bir seyirde hareket ettiği görülecektir. Fakat daha uzun süreli bir pencereden bakıldığında hissedeki çıkış net bir şekilde gözlenecektir. Hisse, Ocak 2019’da düzeltilmiş verilerle en düşük 3,20 TL’den işlem görürken ara ara düzeltmelerde bulunmakla birlikte yükseliş ivmesini sürdürdü ve Mayıs 2020’de 15,55 TL ile zirvesini test etti. Sonrasındaysa ağırlıklı olarak kâr satışları öne çıktı. Şirketin son açıklanan 2020 dokuz aylık bilançosundaysa kârının artması yıl sonunda da kârdaki artışın süreceği yönündeki beklentileri güçlendiriyor. Son beş yıllık mali veriler şirketin gelir ve kârını düzenli şeklide artırdığını gösteriyor. Mali performansın korunması hissedeki çıkışı da destekleyecektir.

HEKTAS HEKTS

Alış0,00

Satış15,39

Gün İçi En Düşük15,04

Gün İçi En Yüksek15,45

PD/DD5,16

FK0,00

Fiyat15,39

Değişim1,25%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI