SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıKÂRDA BÜYÜME SÜRÜYOR-
SORU : Alka tarihi zirvesinden dönüş yaptı. Düşüş nasıl olur? Çıkış gibi sert mi olur yoksa buralardan döner mi? Gönderen : Caner Ağaç01.10.2020, 11:34

Alkim Kağıt, altı ayı aşkın süre içinde ciddi bir performans sergiledi. Hisse, 17 Mart 2020 günü düzeltilmiş verilerle 4,16 TL seviyelerinde işlem görürken sonrasında gelen alımlarla birlikte hızla bir yükseliş kaydetti. Ara ara gelen kâr satışlarına rağmen çıkış ivmesi devam ederken son bir ayda ivmede bir eksilme gözleniyor. Hisse, 25 Ağustos 2020 günü en yüksek 14,99 TL’yi test ettikten sonrasında yatayda hareket etti. Alıcıların işlemlerinde zayıflama gözleniyor. Satıcılar ise daha aktif. Bu da çıkışta gevşemeye sebep olmakta. Mevcut seviyeler teknik olarak destek bölgesine dönüştü. Buradan oluşacak güçle tekrar yukarı çıkılabilmesi ancak alıcıların daha aktif olmalarıyla mümkün. Firmanın kârını güçlendirebilmesi ya da güçlendireceğine dair işaretler sunması alıcıları harekete geçirmede etkili olacaktır. 2020’nin ilk yarısında gelirindeki büyüme kârını artırmada etkili oldu. Önemli bir değişim olmaması halinde yıl sonunda bu artış sürecektir. Son beş yılda büyüme ivmesini koruması hissenin fiyatını da olumlu yönde destekledi.

ALKIM KAGIT ALKA

Alış0,00

Satış27,04

Gün İçi En Düşük26,90

Gün İçi En Yüksek28,14

PD/DD3,94

FK54,87

Fiyat27,04

Değişim-2,59%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI