SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıGELİRİ SERMAYESİNİ DAHİ YAKALAYAMIYOR-
SORU : Doğusan hissesinde düşüş var. Hisse beklemede. Hissede bir gelecek görüyor musunuz? Gönderen : Uğur15.02.2022, 17:49

Yatırımcıların farklı perspektiflerle borsada gelir elde etme imkanı vardır. Bu açıdan öncelikle yatırım stratejisinin netleştirilmesi ve sonrasında da sahip olunan stratejiye uygun hareket edilmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz. Borsada uzun vadeli hedeflerle hareket edilmesi doğru bir yaklaşımdır. Ancak bunun için şirketin kârlı bir yapıya sahip olması önemlidir. Doğusan ise bu noktada istenen niteliğe sahip bir yapıda değil. Sürekli zarar ediyor. Henüz 2021 yıl sonu bilançosunu açıklamayan şirket, kamuyla paylaştığı 2021 dokuz aylık bilançosunda da zarar etti. Veriler önemli bir değişim olmaması halinde yıl sonu bilançosunda da zarar edeceğini gösteriyor. Zarar nedeniyle özsermayesi sermayesinin gerisine düşen şirket, gelir yaratma noktasında zorlanıyor. Yıllık toplam geliri sermayesinin altında kalan firmanın kâra geçme imkanı da buna bağlı olarak güçleşmekte. Hissede piyasadaki genel dalgalanmalara bağlı olarak çıkışlar olsa da uzun vadeli yükseliş için gelir ve kârda büyüme şart.

DOGUSAN DOGUB

Alış0,00

Satış19,85

Gün İçi En Düşük19,36

Gün İçi En Yüksek20,02

PD/DD9,14

FK0,00

Fiyat19,85

Değişim-0,75%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI