SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıGELİR VE KÂRDAKİ KIPIRDANMA GÜÇLENMELİ-
SORU : IDGYO aldım ama bir türlü çıkmıyor. Maliyetim 6,27. Bekleyeyim mi satayım mı? Gönderen : Ufuk Gündüz21.12.2020, 21:20

İdealist GMYO özellikle geçtiğimiz mart ayından itibaren BIST 100 Endeksi dışındaki hisselerde yaşanan çıkışa uyumlu bir hareket sergiledi. Mart ayında en düşük 1,80 TL’den işlem görürken gerçekleştirdiği çıkışla birlikte ekim ayında 9,71 TL’ye kadar yükseldi. Sonrasındaysa kâr satışlarının etkisiyle gerileyen hisse, şimdilerde 6,96 TL’den işlem görmekte. Hissede gün içi dalgalanma marjının yüksekliği dikkat çekiyor. Halihazırda zirvesine yakın seviyede işlem görmekle birlikte daha da yukarı çıkabilmesi için alıcıların güçlenebilmesi şart. Son beş yılda zarar eden ya da sembolik düzeyde kâr açıklayan şirketin son açıkladığı 2020 dokuz aylık bilançosundaysa kârında kayda değer bir artış gözlendi. Bu artış hissenin çıkışını da destekleyen bir unsur oldu. Fakat çıkışın uzun vadede devam edebilmesi için bu yıl gözlenen kârdaki performansın önümüzdeki yıllarda da sürebilmesi önemli. Aksi taktirde bu seviyelerden daha da yukarıya çıkması güçleşeceği gibi satış baskısının ağırlık kazanması gündeme gelebilecektir.

IDEALIST GMYO IDGYO

Alış0,00

Satış6,70

Gün İçi En Düşük6,49

Gün İçi En Yüksek6,87

PD/DD1,45

FK0,00

Fiyat6,70

Değişim-1,18%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI