SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıBÜYÜME ÇIKIŞI DESTEKLİYOR-
SORU : HLGYO hissesini 1,75'ten bir arkadaşımın önerisi ile aldım. Daha da çıkmasını bekliyor musunuz? Yoksa aşağıya döner mi? Gönderen : Şahin Gümüş21.10.2020, 21:24

Borsada yatırımda bulunurken kuşkusuz farklı kaynak ve kanallardan istifade edilerek alım ya da satım kararları verilebilir. Önemli olan ise bu karaların dayanağının bilinci ile hareket etmektir. Sırf söyleyene olan güvenle işlem yapmak risklidir. Zira değerlendirmede bulunan kişinin dayanak yaptığı gerekçe geçen sürede değişebilir. Gerekçenin bilinmemesi ise değişimleri kaçırmaya sebep olur. Böylesi bir durumda da güvene bağlı yapılan işlemin zararla sonuçlanması gündeme gelecektir. Bu nedenledir ki uzmanlardan ya da çevreden elde edilen bilgi ve yorumların dayanaklarının öğrenilmesi önemli olup yatırımcının da karar verme sürecini daha sağlıklı kılar. Tüm bunlardan ayrı olarak Halk GMYO’nun fiyat seyri takip edildiğinde Mayıs 2019’dan bu yana yükselen bir ivme sergilediği gözlenecektir. Son olarak 10 Ekim 2020 günü 3,05 TL’ye kadar çıktı ve ardından gelen satışlarla birlikte geriledi. Şimdilerde de 2,64 TL seviyelerinde işlem görüyor. Açıklanan 2020 altı aylık bilançosunda da hem gelir hem de kârını artırdı. Şirketin açıklamalarından yılın üçüncü çeyreğinde de proje satışlarının olduğu yönünde bilgiler kamuyla paylaşılmakta. Aynı performansını yılın ikinci yarısında da sürdürmesi halinde yıl sonunda da kârı artacaktır. Firmanın büyümesi çıkışı destekleyen önemli bir unsur olduğu göz ardı edilmemeli.

HALK GMYO HLGYO

Alış0,00

Satış2,92

Gün İçi En Düşük2,87

Gün İçi En Yüksek2,96

PD/DD0,38

FK0,91

Fiyat2,92

Değişim-0,34%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI