SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıALICILAR GERİ DURUYOR-
SORU : Etyat bir türlü hareket etmiyor. Bir çıkar gibi yapıyor sonra gene geri dönüyor. Hissenin durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Gönderen : Cihan Güçlü30.08.2021, 12:38

Borsada işlemde bulunurken takip edilen şirketlerin mali yapısının güçlü olmasına önem göstermek gerekir. Zira şirketin gelir ve kârında düzenli bir artış söz konusu değilse hissenin çıkışı için uygun zeminin de olmadığı sonucuna varılacaktır. Euro Trend Yatırım Ortaklığı’nın geçmiş beş yıllık mali verileri incelendiğinde özellikle son iki yılda önceki yıllara göre kârındaki artışın daha belirgin olduğu gözleniyor. Son açıkladığı 2021 altı aylık bilançosundaysa kârda bir gevşeme söz konusu. Mevcut hali ile devam etmesi durumunda yıl sonunda da kârını düşürdüğünü gözlemek mümkün olacaktır. Kârdaki performans düşüşüne paralel hissenin fiyatı da Ekim 2020’de test edilen en yüksek seviyesi 7,22 TL’nin gerisine düştü. Bu süre zarfında hisse arada ataklarda bulunsa da düşüş eğilimi daha baskın. Son işlem günü olan 27 Ağustos 2021 günü de kapanışını 3,61 TL’den gerçekleştirdi. Satıcıların daha etkin olduğu piyasada çıkış için alıcıların güçlenebilmesi şart.

EURO TREND YAT. ORT. ETYAT

Alış0,00

Satış16,04

Gün İçi En Düşük15,34

Gün İçi En Yüksek16,49

PD/DD6,03

FK0,00

Fiyat16,04

Değişim3,48%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI