SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıAĞUSTOSTA BOYAHANE İÇİN MAKİNA ALDI-
SORU : Rubeniş Tekstil’deki fiyat hareketi ile ilgili düşünceniz nedir? Hissedeki beklenti hakkında bilgi alabilir miyim? Gönderen : Cihan Şenataş25.10.2022, 08:53

Rubeniş Tekstil, borsaya yeni gelen firmalardan birisi. Şirket geçtiğimiz temmuz ayında halka arz olurken açılışla birlikte kayda değer bir performans gerçekleştirdi. Borsada temmuz ayından bu yana gözlenen genel ilgi Rubeniş Tekstil’in performansına da olumlu yönde yansıdır. Hisse, 6 Temmuz 2022 günü ilk açılışını 13,75 TL’den gerçekleştirdi. Sonrasında da sürekli yükseldi. Arada yatay hareketler olsa da son işlem günü olan 24 Ekim 2022 günü 26,42 TL’den kapanışını yaptı. Şirket açıkladığı altı aylık bilançosuna göre kârını kayda değer oranda artırmayı başardı. Söz konusu performansın halka arzdan kaynaklı bir etki olup olmadığı ise ilerleyen süreçte daha net ortaya çıkacak. Kârında artışı koruyabilmesi halinde yatırımcı ilgisinin de devam etmesi mümkün olabilecek. Şirket geçtiğimiz ağustos ayında yaptığı açıklamada ise Boyahane ve Apre Fabrikası yatırımları kapsamında 11,4 milyon TL’ye çeşitli boyama makinası alındığını duyurdu. Makinaların bedelinin nakit ödendiği belirtildi. Söz konusu yatırımın ilerleyen süreçte şirketin gelir ve kârlılığına olumlu yönde katkıda bulunması beklenmeli.

RUBENIS TEKSTIL RUBNS

Alış0,00

Satış32,24

Gün İçi En Düşük31,00

Gün İçi En Yüksek32,60

PD/DD1,24

FK45,52

Fiyat32,24

Değişim6,05%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI