E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Zulmün olduğu yerde demokrasi olmaz'---

'Zulmün olduğu yerde demokrasi olmaz'

'Zulmün olduğu yerde demokrasi olmaz'
02 Ekim 2013 - 14:28 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Eğitim Bakanları Gayri Resmi Toplantısı'nda konuştu

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Eğitim Bakanları Gayri Resmi Toplantısı'nda konuştu.
'Zulmün olduğu yerde demokrasi olmaz' diyen Başbakan Erdoğan, 'Daha birkaç gün önce Suriye'de bir lise uçaklar tarafında bombalandı. Nijerya'da bir okul saldırıya uğradı ve 40 öğrenci öldürüldü. Kaynağı ne olursa olsun her türlü terör eylemini şiddetle kınıyoruz. İslamda terörist olamaz. İster El Kaide olsun ister şu olsun bu olsun. Biz bunların hepsini lanetliyoruz. Çünkü İslam bir barış dinidir. Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüştür' diye konuştu
Erdoğan, 'Dünyayı tanımayan insanlar koyu bir taassupla akıl almaz vahşete gidiyor. Bu ateş eninde sonunda herkese değer ve herkesi yakar. Kendini yenileyemeyen BM Güvenlik Konseyi'ni ben şu anda felç olmuş bir şekilde görüyorum. 5 ülkenin iki dudağı arasında bir adalet olamaz. Bir ülke 'hayır' dedi mi, her şey bitiyor. Bu nasıl bir adalet' ifadesini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)