E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporZirve yolunda hata yapmadı! Düellonun galibi Beşiktaş---

Zirve yolunda hata yapmadı! Düellonun galibi Beşiktaş

Zirve yolunda hata yapmadı! Düellonun galibi Beşiktaş
12 Mart 2021 - 21:10 borsagundem.com

Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelen Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçı 3-2'lik skorla tamamlandı. Düello halinde geçen maçta gülen taraf, Beşiktaş oldu.

30. haftasında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan mücadelede siyah-beyazlılar 3-2'lik skorla kazanmasını bildi. Kartal en yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe ile puan farkını 5'e çıkardı.

BEŞİKTAŞ, SÜPER LİG TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

Beşiktaş, 42. dakikada Cyle Larin'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. Başakşehir, 52. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle eşitliği sağladı. Siyah beyazlılar, 68. dakikada Welinton'un golüyle tekrar öne geçmeyi başardı. Başakşehir, 76. dakikada Demba Ba ile tekrar eşitliği sağladı. Beşiktaş, 85. dakikada Josef de Souza ile 3. kez öne geçti ve maçı kazanmayı başardı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Başakşehir'i 3-2 yenen Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk kez rakibini iki maçta da mağlup etti. Üst üste 6. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 63'e yükseltti ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 5 puan önünde zirvede yer aldı. Başakşehir ise 29 puanda kaldı.

SERGEN YALÇIN LOCADAN TAKİP ETTİ

Gaziantep maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma öncesinde başkan Ahmet Nur Çebi ile yemekte buluştu. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yakınlarındaki bir restoranda Çebi ve yöneticilerle bir araya gelen Yalçın, karşılaşmayı da stattaki locadan takip etti.

PAS REKORU

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk olan Beşiktaş, bu sezon bir ilke imza attı. Siyah - beyazlılar, 416 pasla Süper Lig'de bu sezon ilk yarıda en çok pas yapan takım oldu. Beşiktaş ayrıca 2014/15'ten bu yana Süper Lig'de en fazla isabetli pas yaptığı ilk yarıyı Başakşehir karşısında oynadı.

Beşiktaş’ın toplam borcu 3 milyar 570 milyon TL

 

Para krizi çözüldü Beşiktaş atağa kalktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 163.125.893
Toplam Adet: 2.496.782
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)