E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZiraat Bankası eski Genel Müdürü İmamoğlu'nun sağ kolu oluyor---

Ziraat Bankası eski Genel Müdürü İmamoğlu'nun sağ kolu oluyor

Ziraat Bankası eski Genel Müdürü İmamoğlu'nun sağ kolu oluyor
07 Temmuz 2020 - 09:00 borsagundem.com

İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut emekli oluyor. Erkut'un yerine yıllarca Ziraat Bankası'nın genel müdürlüğünü yapan Can Akın Çağlar getiriliyor


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A. A.07 Temmuz 2020 15:01

    İstanbul'un işi zor. İnşaallah ellerimizde bidonlarla camilere su doldurmaya gitmeyiz. Bu adam çok beceriksiz çıktı.

  • bir doat07 Temmuz 2020 09:47

    nasıl birisi tam olarak bilemiyorum umarım iyi araştırılmıştır . fakat ora avm’ye verdiği batık kredi ile bendeki kredisi bitmişti. hayırlı olsun. inşallah ibb’de batık işe sebebiyet vermez ...

  • Mucise Reis ;)07 Temmuz 2020 09:24

    Bir belediyede mühendis varmış. anlatıyorlar adam yıllardır aynı işte diye.. şaşırdım... ee nasıl oluyor ? akpli başkan almış.yanınd açalıştırıyor... derken chp geçiyor, adam yine çalışıyor, demişler neden bu işten çıkmıyor ? adam okadar çalışkan, okadar işine sadıkmış ki, particilikten uzak, gece gündüz iş başında saatler bulunuyormuş.. derken chp gidiyor, yeniden akp geliyor... derken iyi parti kazanıyor.. adam hala işinin başında. Demekki gerçekten işini bilen, işini profesyonelce yapan kişiler var. bu sayede memleket zaten ayakta, ama x parti illaki benım aynı aland aokuyan oğlum var, partilim var onu alacam dese, çoktan çıkartırdı. kaybedende millet ve hizmet bekleyenle rolurdu. Gerçekden  işini profesyonelce yapan ve uzmanlaşmış insanı var bu ülkenın, ama malesef hak eden hak etiği yere gelemıyor. bu nedenden dolayıda, bir çok sorundan ulkemiz kurtlamıyor. adil adaletli sınav sistemi çok önemli.

  • mantık07 Temmuz 2020 12:38

    Mış mış ta mış!  Sen o yalanları  git dedene anlat o nu da kandıramazsın gerçi.  İstanbul da dönen rezaletler belli Küçükçekmece gölü pislendi haliç kokuyor hala sağa sola pislik atma.  Bunların  1 senelik pisliğini ne vidanjör temizler ne tanker!  Sen hiç temizleyemezsin maaşlı palyaço!  Biraz daha şaklabanlık yap ta gülelim.