E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZincirleme kaza: Trafik durma noktasında---

Zincirleme kaza: Trafik durma noktasında

Zincirleme kaza: Trafik durma noktasında
03 Mart 2021 - 14:53 borsagundem.com

İstanbul Esenyurt TEM bağlantı yolunda karşı şeride giren otomobil, 4 araca çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yol savaş alanına dönerken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Esenyurt TEM Bağlantı Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bahçeşehir istikametinde ilerleyen 34 HV 9479 plakalı hafif kapalı kasa kamyonet, 09 Y 1888 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araçtaki iki kişi yaralanırken, kamyonetin sürücüsü araç içinde sıkıştı.

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kamyonet içinde sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmaları sürüyor.

Öte yandan, kazanın meydana geldiği yoldaki bariyerlerde hasar oluştu. Kaza nedeniyle Bahçeşehir istikametindeki trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Petrolde arz yükselişi

Acı biber ani ölüm riskini azaltıyor

Ünlü tefeci için 250 yıl hapis istemi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tuna03 Mart 2021 21:18

    Secimler yaklaştıkça HDP nin kapatılması daha yoğun gündem olabilir.. Öteki’ Partiler hdp nin kapatılması hayır derlerse, o partileri hdp ile özdeşleştirerek oy devşirmeye çalışılır, eğer öteki partileriler hdp yi kapatılmasına evet derse hdp nin secmeninin ittifaktan ve bu partilerden uzaklaşması ve muhalefetin oy sayısı olarak zayıflaması çoğunluğu kaybetmesi sağlanır! Bu taktik tutar mı?

  • Baba03 Mart 2021 18:18

    Evet bu ülkede çok parti kapatıldı mesela refah partisi gibi fakat her seferinde daha Cook oy aldı ama HDP çok farklı eyer bunu eski parti kapatmalariyla kıyaslarsak Cook yanlış olur. O zaman düşünceye fikre ve inanca hakaret olarak görülüyor ve partiye destek artıyordu Ama şimdi bu malum parti hakkıni savunuyorum dediyi halkın çocuklarını dağlara kaçırıp mağaralarda kartlanmis zamparalara peşkeş çekiyorlar Analar ağlamasın hemde hiçbir ana.bir parti teröre yardım ve yataklık ediyorsa bunun hiç kimseye faydası olmayacağını herkes iyi bilmeli

  • Sosyolog03 Mart 2021 17:28

    Herseyde günah keçisi olarak, boks torbası olarak, gerektiğinde toplumun dikkatti dağıtma aygıtı olarak kullanmaya devam ederlermi acaba!!

  • Ge03 Mart 2021 17:23

    Criminilaze edilmiş ve yansıtmalarla boks torbası niteliğine sokulmuş bir parti! Bu partinin öecliste olmadının bir anlamı yok, varlığının da bir anlsmı yok zaten! Fesh edilmeli.

  • Gercekler03 Mart 2021 17:20

    Artık uğradıkları her başarısızlıkta ülkeyi gelişen olumsuzlukta hemen “ eyyy hdp” denerrk toplumun yönü hdp ye çevriliyor, vurun abalıya taktiği ile ile toplum dikkati dağıtılıp algılaru değiştiriliyor ve böylece kendi sorumluluklarını by pass ediyorlar. Hdp olmasaydı bu kadar rahatlayamazlardı!!

  • Gercekler 03 Mart 2021 17:13

    Ülkede o kadar sosyal ekonomik problem varken, bunlar için topluma çözüm sunma çözüm üretme yerine, öcüleştirilen hdp antiliği üzerinden partilerin poliitik prim üretme ve oy oranı yükseltme yarışı almış başını gidiyor

  • Erk03 Mart 2021 17:09

    HDP lilerin istifa edip, mecliste durmamaları gerekşr. partiyi de fesh etmeleri gerek.