E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporZhang: Gördüğüm en karanlık palyaçosun---

Zhang: Gördüğüm en karanlık palyaçosun

Zhang: Gördüğüm en karanlık palyaçosun
03 Mart 2020 - 10:45 borsagundem.com

Inter Başkanı Zhang, korona virüs nedeniyle Juventus- Inter maçının iptal edilmesine karar veren Serie A'nın başkanı Dal Pino'ya, "Sen hayatımda gördüğüm en büyük ve karanlık palyaçosun." dedi.

Serie A’da Inter ile Juventus arasında oynanması gereken kritik maç, korona virüsü tehdidi nedeniyle ertelendi. Serie A yönetimi, önce seyircisiz oynanmasını planladığı karşılaşmayı daha sonra tamamen iptal etti.

Inter Başkanı Steven Zhang, bu kararın üzerine Serie A’nın başındaki Paolo Dal Pino’yu sert bir dille eleştirdi.

Erteleme kararının tam bir skandal olduğunu söyleyen Steven Zhang, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda Paolo Dal Pino için “Sen hayatımda gördüğüm en büyük ve karanlık palyaçosun” ifadelerini kullandı. Maçın ertelenmesi ile birlikte fikstürün iyice sıkıştığını ve futbolcuların sağlığını tehdit edecek duruma geldiğini belirten Steven Zhang “Maç takvimi ile oynarken hep halk sağlığını ön plana atıyorsun. 24 saat, 48 saat, 7 gün? Bir sonraki adımın ne?” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)