E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeytin Dalı Harekatı'nda binbaşı şehit oldu---

Zeytin Dalı Harekatı'nda binbaşı şehit oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda binbaşı şehit oldu
18 Mart 2018 - 07:38 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda Piyade Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 15 Mart günü yaralandıktan sonra Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Piyade Binbaşı Mithat Dunca kurtarılamayarak şehit oldu.

Habertürk Haber Merkezi'nden Can Hacıoğlu'nun haberine göre, Dunca'nın acı haberi Eskişehir Büyükdere Mahallesi'nde oturan yakınlarına verildi. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Kalabak köyü nüfusuna kayıtlı olan şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...18 Mart 2018 10:34

    Allah razı olsun. Nur içinde yatasın. Bu dünyadan erken ayrılsan da ebedi mekanında rahat olasın... Çocukların, ailen, akrabaların, aile bireylerin nasıl milletimizin döktüğü, şehit kanlarla sulanan vatan toğrağındaysa, Gerekirse bizlerde onlar için senin yaptığın görevi üstlenecek biçimde bu vatan toğrağında nöbetteyiz... Nur içinte yatasın. Gözün arkada kalmasın