E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeytin Dalı harekatında 5 asker şehit oldu---

Zeytin Dalı harekatında 5 asker şehit oldu

Zeytin Dalı harekatında 5 asker şehit oldu
10 Şubat 2018 - 20:00 borsagundem.com

TSK'dan yapılan ilk açıklamada, Afrin'de devam eden operasyonlarda 3 askerin şehit olduğu ve 5 askerin de yaralandığı duyuruldu. TSK yapılan ikinci açıklamasında 2 askerin şehit olduğu 4 askerin ise yaralandığı duyuruldu.

Afrin'den peş peşe acı haberler geliyor. TSK'dan yapılan ilk açıklamada, Afrin'de devam eden operasyonlarda 3 askerin şehit olduğu ve 5 askerin de yaralandığı duyuruldu. TSK yapılan ikinci son dakika açıklamasında 2 askerin şehit olduğu 4 askerin ise yaralandığı duyuruldu. Bugün Suriye sınırında saat 13:00 sıralarında TSK'ya ait Atak tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu 2 askerimiz şehit olmuştu. Düşen Atak helikopterindeki şehit olan 2 askerle birlikte toplam şehit sayısı 7 oldu.

TSK’dan yapılan ilk açıklamada şöyle denildi:

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin'de devam eden operasyonlar esnasında 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”

TSK’DAN İKİNCİ AÇIKLAMA

TSK’dan akşam saatlerinde ikinci bir açıklama daha geldi. Gelen son dakika açıklamasında şöyle denildi:

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 10 Şubat 2018 tarihinde, Afrin'de devam eden operasyonlar esnasında 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu en az 11 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....10 Şubat 2018 22:45

    Allah bu terörün bitmesini vesile eylesin. Etrafımızda Teröristler, heryerde hemde. Asker gerekli hamleleri yapıyor. Ehhh artık tümmm siyasi liderler çene çalmayı bırakıp da birleşip de, bir yol haritası çizsin ama ortak yol haritası. Toplu olarak karar alsınlar, birbirlerini ve çözüm yollarını dinlesinler. Millet zaten gereğini yapar. Bence siyasilerde ingiliz devleti gibi diplomasi zaferleri kazanmasını öğrensinler, masada kazansınlar artık ... Asker "kızılelma" der hedefini çizer, şüphesiz... Ama siyasilerde masada kazansın artık, masada kaybedip kandırılmasın bi zahmet.. Askeri çözümden önce, diplomasi zaferleri lazım... ..saygılar...

  • KILIÇ10 Şubat 2018 20:31

    YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAGOLSUN .YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM .

  • Sener10 Şubat 2018 20:29

    Allah rahmet eylesin ama burada insan filan demiyecrn bu teröristler e bam bam bam