E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeytin Dalı harekat bölgesinden acı haber: Şehitlerimiz var---

Zeytin Dalı harekat bölgesinden acı haber: Şehitlerimiz var

Zeytin Dalı harekat bölgesinden acı haber: Şehitlerimiz var
07 Nisan 2021 - 22:19 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerin şehit olduğunu ve verilen karşılık sonucu en az 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. Yapılan duyuruda, teröristlere verilen karşılık sonucu 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

ÖMER ÇELİK'TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, PKK/YPG terör örgütünün saldırısında şehit olan 2 Kahraman askerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Teröristlere bu saldırıların bedelini ödetmeye devam edeceğiz. Terör asla başarılı olamayacak" dedi.

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

AKŞENER'DEN MESAJ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde PKK/YPG terör örgütünün saldırısıyla şehit düşen kahraman askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun..." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyit 01 Mayıs 2022 13:52

    Bu içerideki PKK lıları neyapıcsz heryerde var sokak röpördajlarinda görülmüyormu neden izin veriliyor neden imha edilmiyor kanıma dokunuyor onlarla aynı havayı almak yaşamak birde çok rahat konuşuyorlar......eskiden olsa neyse İçişleri bakanımıza sesleniyorum sayın soylu sizden ricam bu hainlerin soyunu kurutun

  • mali07 Nisan 2021 22:49

    Şehitlerimize Allah rahmet etsin, yakınlarına sabrı cemil versin. Vatan sağolsun.