E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriZeynep Tümer Kervensaray'daki paylarını devretti---

Zeynep Tümer Kervensaray'daki paylarını devretti

Zeynep Tümer Kervensaray'daki paylarını devretti
22 Temmuz 2019 - 09:30 borsagundem.com

Kervansaray'ın hakim ortağı Zeynep Tümer Kervensaray'daki paylarını devretti

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince FONET, GUSGR, KERVN'de ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Açıklamada Kervansaray'ın hakim ortağı Zeynep Tümer %62.05 oranında sahip olduğu 365.196.660 adet payını devretmesi dikkat çekti. Payları %51.79 oranında Ertan Sayılgan, %10.27 oranında Selim Sayılgan aldığı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (33)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doktor04 Ağustos 2019 12:59

    kottan yakin zamanda atılabilir

  • uyarı29 Temmuz 2019 12:18

    Hisse devrinin mahkeme yolu ile gerçekleşmesi sebebiyle aile içi pay devri ve birlikte hareket ediyor olma durumu kapsamındaki muafiyet talebinin reddi gerekir. Bu durum spk'ya bildirilmeli ki muafiyet talebi geldiğinde ezbere kabül sergilemesin. Kurum mutlaka uyarılmalı. Pay devrinin nasıl gerçekleştiği, muafiyet kapsamına alınamayacağı açıklanmalı. Kayda girmeli verdiği ceveplarda

  • Dikkat29 Temmuz 2019 12:03

    SS'ye genel kurulda evet oyu verenler, sonra kalkıp da ayrılma hakkı tanınırsa eğer ayrılmak istiyorum demesinler. Kimse kabül etmez. Mahkemelik olur ayrılma hakkı. Aynı şey fesih davası açanlar için de geçerli. Hem adama evet diyeceksin (birşekilde anlaşma yapmayı düşünürse eğer grup), ondan sonra kalkıp da fesih davasının geçerliliği kalır mı kendilerine sorsunlar. Ayrı bir dava konusu çıkar ortaya. DESTEK MESTEK YOK. Destek verdiğiniz an dava konusu düşer....

  • Enteresan27 Temmuz 2019 22:50

    Oh oh... Grafikler de gelir şimdi. Maliniza sahip çıkın diye tavsiyeler gelir. Herkes malına sahip çıkıyor zaten. Ama burdaki amaç, birileri mali doserken siz satmayin sakin demek istiyor. Sadece birileri trade yapsın. Ky yapmasın. Amaç bu. Birde grafik üstadı olup çıkmışlar. Hepsi aynı grubun adamları. Senkronize yazıp yazıp duruyorlar.

  • Nesi enteresan28 Temmuz 2019 13:07

    Bir de kendisi trade yapacak. Bir bakmışsın çoktan satmış, bir bakmışsın zaten mallanmış. Öngörüler tutmazsa ortadan kaybolurlar. Tutarsa eğer ondan iyisi yoktur. Muhteşem ky dostudur. Arada da malı laylaylom bosaltiverir.

  • Az kaldı...27 Temmuz 2019 15:33

    Bence bu Honda, Prometheus yani Boratimur. Neden derseniz, kendisine "biz" diye hitap eden bir tek o var. Zaten alttan alttan senelerdir tilgigiller bakalım ne yapacak diye hergün hayranlık sergiliyordu. Hiçbir davada da yok. Ha eğer o değilse bu kişi ya volbor ya da doktordur.

  • İlginç.27 Temmuz 2019 11:08

    SS destek planı tutmayinca şimdi işi paraya getirdiler. Grubu dağıtmak adına kotlar ve fiyat teklifleri uçuşacak gibi. Bunu gizli saklı yapacağınıza geri alım ile yapsaniza. Belki ki ss'ye babası da destek vermiyor. İşi garantiye almaya çalışıyor. Zeynepin ise kötü yok ama önünde 3 ayı var. Bu üç ayda borçların tamamını yapılandırır, degerlemeyi açıklar ( ki eskidi bile o) fiyati da bir yere getirir işte ozaman ky kendisine bir sonraki genel kurulda desteğini verir. Belki Selime %10 bile yetmez. Zt tekrar yk başkanı olur. Baba ise kimi destekleyecegini şaşırmış zaten. Belki tek başına gelir. Neler döndüğü belli değil.

  • Terrible26 Temmuz 2019 00:48

    Hondaciya göre şirket 3 ayda iflas edebilirmiş. Nasıl olacak o? O iflas davasına bakan mahkeme, değerleme raporu istemeyecek mi? Öyle kolaydı herşey. SS gelecek şirketi kurtaracak öyle mi? İnsan aklıyla bu kadar dalga geçeni e ilk defa görüyorum.

  • Terrible26 Temmuz 2019 00:23

    SS yk başkanı olmazsa şirket iflas edebilirmiş. Hondadan inciler... İlla yk başkanı arıyorsa iduza destek versin. Kynin pay oranı SS den fazla. Ha SS zaten tek başına babasının payları ile zaten gelir. Ama bu elemanın derdi, SS ye meşruiyet kazandırmak...

  • Terrible26 Temmuz 2019 00:09

    Bu hondacinin amacı ne acaba? Selime kalkmış destek istiyor. Yahu SS yönetim kurulu başkanı olacaksa kendi paylariyla olur zaten. Yetmedi babası destek atar. Ky ye ihtiyacı mi var? Demekki yine meşruiyet kazandirma çabaları. Ne kadar çok destek atarsa ky, spkya posta koyacak ss. Tarih tekerrürden ibaret.

  • Terrible25 Temmuz 2019 21:24

    Aman Allahım selimciler çıktı ortaya yine. Yeni figürlerin eteklerinin altındaki taşlar nihayet döküldü... Bakalım sırada kimler var. Çok iyi hatırlıyorum Selim'i genel kurulla tekrar yönetim kurulu başkanı yapmaya çalışanlar olmuştu yine. desktek vermek için genel kurula gitmeyin meşruiyet kazandırmayın adama diye eleştirenlere nasıl da hücum edilmişti. Haklarını haram ederek çekip giden o kadar çok insan varki burda. Hiçbirini de dinleme gereği duymadı yatırımcı. Şimdi yaptıkları hatanın cezasını çekiyor yatırımcı elbette. Pek çok şeyde geç kalındı. Halbuki selim başa getirilmeyecek, ta ozaman kasadan alınan paraların hesabı sorulacak, kotlar blokeliyken kapı gibi ky lotlari ile bunları evirip çevirip benzetecekti yatırımcı.

  • Terrible25 Temmuz 2019 19:22

    Kendi düşüncemi söylemek istiyorum. Bence zt, areal dahil pek çok borcu çözmek üzere iken, aile bireyleri tarafından alaşağı edilmek istendi. Sonuçta bir anne ve bu mağduriyetlere yanıtsız kalmak istemedi. Suç duyurularında ise muhtemelen kızına çocuklarına mahcup olmamak iyi anne rolü çizmek için mecbur kaldı. Baba ve kardeş ise öteden beri alıştıkları şirketin içini boşaltma operasyonlarına tabiki devam etmek istiyorlar. ES veya SS Gelirse sanmayin ki herşey daha güzel olacak. Onlar eski düzeni getirmeye çalışacaklardır muhtemelen. Yine de zt den ümitli idim yüzde bir bile olsa . Ama ona da izin vermediler. Şuan şirketin içini bosaltanlar hala SS ve ES zaten. Zt bir nebze paraları dışarıya çıkarılmasına engel olmaya çalışsa da kadın başına ne yapabilecek? Yazık.

  • batik üzgün25 Temmuz 2019 14:31

    buncayil bekledik en azindan zararimizi kurtaralim diye bekliyom birgün yükselcek inan çındayim

  • Gercekler.23 Temmuz 2019 21:54

    Hasson34 güzel yazmış. Bence tekrarlasa iyi olur çünkü arkada kaldı. Kimse de yorum yapmamış görmezden gelmiş. Bunlar 250 milyon calinmamistir diye karar çıkartmaya çalışıyor olabilirler. Çünki fesih davasinda pekcok iddia var ve hepsinin aslında mahkeme kararı ile ayrı ayrı hükme bağlanması gerekir. Fesih davasına bakan hakim bu hükümleri verebilir mi emin değilim. Zt nin açtığı davalara fesih grubu da müdahil olmalı takip etmeli. Usulsüz dilekçelerle zt bu davayı bilinçlic bile kaybetmek isteyebilir. İtiraz edecek birileri olmaz ise karar da kesinleşir.

  • doktor23 Temmuz 2019 12:11

    batirin bu hisseyi herkes rahatlasin

  • Hu23 Temmuz 2019 18:15

    Batmaz merak etme...

  • doktor23 Temmuz 2019 10:53

    ne olcak bizim bu halimiz

  • Yatırımcı 22 Temmuz 2019 23:05

    Zeynep hanım samimi ise, yönetim kurulu başkanı olarak şirketin bütün gayrimenkullerini güncel değerleri ile birlikte yatırımcılara açıklar ve bilançolarda günceller

  • Boş konusma23 Temmuz 2019 10:09

    Ozaman bitiyor mu herşey? Hey allahim ya

  • Metin 22 Temmuz 2019 16:17

    Sürekli bir şeylerden sıyrılmak bir şeyleri oynamak için kurnazca hisseleri aralarında çevirip duruyorlar. Şimdi de sayılan holding el birleştirip Kervn’ ın sayılan holdingte aktardığı varlıklardan oluşun yüklü alacaklarını ortadan kaldırabilirler.

  • Erc22 Temmuz 2019 16:03

    Bütün mesele diğer küçük yatırımcıları bu kadar mağdur edecek şirk bu kadar çok sayıda rezalet işlelin açık seçik çevrilmesine rağmen, devleti yönetenlerin bu şirketin yönetimine el konmamış olması.

  • Sacmala dur...23 Temmuz 2019 22:00

    Birbucuk ile dört etmesi beş ve kırk iki olunması. Bakalım tilkigilleri izleyelim. Alavere dalevere olunması gercekliginde sirktin ne yapacaginin bilinmemesi sonucunda spk nin bultende açıklaması gerekliliginin ortadan kalkmayacaginin olunması neticesinde şirketin içinin Bosaltilmasiyla tilkigillerinn kollanmasiyla tavukların kacismasi gerçeğinin anlaşılması.

  • Papağan 23 Temmuz 2019 10:12

    Boratimur, Prometheus veya herneysen boş boş konuşmaya basladin gene. Nasıl da belli oluyorsun . Hiç bir davada yoksun anca hikaye okuyup dur. Bu yazdiklarini bak kimse bilmiyordu. Aydinlattin milleti.! Cümle bile kuramiyorsun. Önceden yazdiklarini papağan gibi yazıp yazıp dur.

  • Ahmet 22 Temmuz 2019 16:00

    Sadece aile için rolleri değiştiriyorlar bazı işlerini kolaylaştırmak için. Kavga falan olsaydı patroniçesi yönetimde iken şirket foluna taşınan 250 milyon ve okus pokus ettikleri Bodrum hoteli için davalar açıp şirket kapsamına almaya çakılırdı.

  • Papağan 323 Temmuz 2019 20:29

    Vay bora vay . Kaç tane rumuzla yazıyorsun?

  • Osman 22 Temmuz 2019 15:56

    Adamlar yatırımcıyı nakavt etmek için yeni yeni stratejilerle oynuyorlar. Ne de olsa iyi kollanıyorlar

  • Papağan 223 Temmuz 2019 10:13

    All Boratimur is başında. Nasilda belli oluyor boş yazılarından... Yav he he. Kümes tilki tavuk hikayesi. Anca ondan anlarsin

  • Arazi olanlar22 Temmuz 2019 13:28

    Mithra, Prometheus, Boratimur,. Ve Benzerleri... Nerdesin? Dut yemiş bülbüle döndün? Yazamassin çünkü fikrin yoktur. Herkes üzerine dusenini yaptıktan sonra ... Gibi çıkarsın ortaya. Akıl dağıtırsın. Zaten herkesin bildiği şeyleri papağan gibi yazarsın.

  • Haydi.22 Temmuz 2019 13:25

    Yahu hepsi oyun. Sakin kavga var zannetmeyin. Her genel kurul oncesi klasik oyunlardan biri. İbra edilmek derdi. Tanimadigi adama verecek değil ya. Babası almış. Kızını da ibra edecek. Önemli olan ettirmemek. Bakalim genel kurul nelere gebe.

  • Glryheee22 Temmuz 2019 10:37

    Ne zaman gulecek insanlar

  • Con Snow22 Temmuz 2019 10:29

    Çağrı yapmak zorundalar. Ve bu gidişle kottan atılacaklar.

  • Itri22 Temmuz 2019 09:55

    Bu kadını kullanıyorlar

  • Orkinos22 Temmuz 2019 09:54

    Koca SPK dandik bir firmaya çağrı yaptıramadı kaç yıl oldu. Sonunda payları sattı kaçtı kadın