E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıZenginlerin yeni ilgisi: Kripto para---

Zenginlerin yeni ilgisi: Kripto para

Zenginlerin yeni ilgisi: Kripto para
11 Aralık 2020 - 17:05 borsagundem.com

Bitcoin’in yılın başlarında bu yana süren yükselişi servet sahiplerini de daha fazla yükseliş beklentisiyle dijital paralarda yatırıma yöneltiyor

Bitcoin mart ayında gördüğü 12 ayın dip seviyesinden bu yana yüzde 270'ten fazla yükselirken, zenginlerin kripto paraya olan ilgisini de artırıyor.

Varlıklı müşterilere hizmet veren Londra merkezli yatırım şirketi Blu Family Office'nin kurucusu aile servetini metallere ve imalata borçlu olan Christian Armbruester’in kripto paraların çeşitlendirilmiş bir portföyde yer hak ettiğine inanıyor.

Eskiden de yatırım bankacısı olan Armbruester, "Artık çok heyecanlı bir alanda alım satım fırsatlarına bakıyoruz." diyor. Armbruester'in kendi portföyüyle birlikte Blu Family Office 670 milyon dolarlık varlık yönetiyor.

Meksikalı medya milyarderi Ricardo Salinas Pliego, likit varlıklarının yüzde 10'unu Bitcoin'e yatırmıştı.

Wall Street'in efsane isimleri Stanley Druckenmiller, Paul Tudor Jones ve Bill Miller da Bitcoin'u beğendiklerini dile getiriyorlar.

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock Inc.'in CEO'su Larry Fink Bitcoin'un birçok kişinin dikkatini ve hayal gücünü çektiğini söylemişti. Bununla birlikte Fink, "Ancak hala test edilmedi ve diğer piyasalara göre çok küçük bir piyasa." demişti.

Tüm yatırımcılar neden Bitcoin’i izlemeli?

Bitcoin doların hakimiyetinin sonunu mu getirecek?

Neden Exencoin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)