E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy'den Türkiye'ye eleştiri---

Zelenskiy'den Türkiye'ye eleştiri

Zelenskiy'den Türkiye'ye eleştiri
03 Mayıs 2022 - 08:24 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenskiy, Yunan devlet televizyonu ERT’ye Türkiye hakkında konuştu.

Zelenskiy, Yunanca tercüme edilmiş şekli ile demecinde,“Türkiye, bir yandan arabulucu ve önemli adımlarla Ukrayna’yı destekliyor. Ancak diğer yandan Rusya ile ilgili turistik programlar hazırlıyor. Bu adil değil, bu çifte standart. Bu nedenle böylesi ihtimaller için Türkiye’nin dikkatini çekiyorum. Tercih yapılmalı. Doğrudan yana mısınız, yoksa değil misiniz?” dedi.

Zelenski ayrıca, “Türkiye’den de Yunanistan’dan da destek görüyoruz. Yardımlar alıyoruz ve müteşekkiriz. Ancak her iki ülkeye de bazı sorularımız var” ifadelerini de kullandı. Sadece Ukrayna’nın kontrolündeki bölgelerde tahrip olan bina ve altyapı tesislerindeki zararın 60 milyar doları geçtiğini belirten Zelenski, bu savaştan devletin 600 milyar, özel sektörün ise 1 trilyon Dolar civarında zarara uğradığının tahmin edildiğini söyledi.

Zelenskiy: İşgalciler topraklarımızı terk edene kadar karşılık vereceğiz

 

Bahçeli'den Zelenskiy'e: Türk milletine güvense iyi olur

 

Zelenskiy duyurdu: Sivillerin tahliyesi başladı!

 

Blinken ve Austin, Kiev’de Zelenskiy ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim Açıkgöz03 Mayıs 2022 14:30

    İki yüzlü siyaset bizim karekterimiz oldu. Doğrumuz bir değil ki. Alışacaksın Ukrayna. BAE-MISIR-İSRAİL-SUDİ ARABİSTAN-ERMENİSTAN daha bir çok ülke bizi iyi tanır.Dün kötü deriz bu gün iyi. Yakında ESAT var hey kanka nerede kalmıştık özlettin kendini dememiz çok yakındır.

  • baran03 Mayıs 2022 13:34

    Zavallı Ukrayna halkının en büyük talihsizliği sensin!  Gün geçtikçe gün gibi ortaya çıkıyor!   Bir defa iki akraba milleti birbirine düşürmek için kim bilir ne haltlar çevirdin Zelenski Yahudisi?   Doğru dürüst bir askeri alt yapın olmadığı halde kazanma ihtimali asla olmayacağı bir savaşa niye girdin?  Açıkça belirtse idin en az 3 yıl Nato ya girmeyi düşünmüyoruz deseydin Putin de böyle bir harekata asla girmezdi. Hala çıkmış ahı gitmiş vahı kalmış Türkiye ye ayar vermeye çalışıyor!  Halk rezil ve perişanlık içinde bu ahlaksız hasarı bilmem neyi dolar olarak açıklıyor!  İşte bu senin nasıl bir ahlak yoksunu olduğunun  açık bir göstergesidir.  Tabi bu tip Türkiye versiyonları da muhalefette bol  miktarda var!  Şov yapmayı çok seviyor malum muh. soytarılar!  Neredeyse aynısını tıpkısı Bıden ın malum itleri sanki aynı kalıptan çıkmış it oğlu itler.  

  • baran03 Mayıs 2022 15:28

    Geri zekalı ergen Zelenski ye kahraman falan demedim hiç bir zaman!    Onu diyormuşum bunu diyormuşum bu salağa bak sen!  Bu Zelenski nin şahsında  yaptığım benzetme ve tespitler son derce tutarlı ve doğru olunca bu aşağıdaki  çakalı bir telaştır almış !  Nerdenden çıkardın Araplara ne dediğimi be Allah ın sersemi!  Arap devletlerini yönetenlerin tavrını eleştiririm! Tavırları değişiyorsa aynı kalmak zorunda mı?Ya da   Ermenistan  bir şekilde tutumunu düzeltirse şimdi olduğu gibi neden  izole edilsin?  Doğru sözler böyle  sürüngenleri  çok ürkütür!  Ya kendileri gölgeye toprağın altına kaçar!  Ya da gölgelemeye kalkarlar!  Tabi o cahil aklı ile bunu asla beceremez!  

  • Mucise Reis ;)03 Mayıs 2022 14:22

    Ahaha, dün kahraman diyordu bugün yerden yere vurmuş :D aykar önce ukraynalı fakirler ülkemize gelir mülteci dedim ne alaka Türkiyeye gelsinler gibi bişeler zırvalamışı. şimdi akıl hocalığı yapıp, kendi firkirlerini eleştirmeye başladı :D ikisi komedyen aynada birbirine zırvalıyor :D düne kadar araplara küfür ederken alkışlkıyordun, bugun araplarla barıştık iyi ilişkilerdeyiz diyip bugunde alkışlıyorun :D ha zelinski ha sen ya dış politik yonetim : ))  bugun israil ile bile kardeş olduk. dost olduk enerjı hattı düşücez, mısırla kardeş oluyoruz. :D para nerede ise menfaat oradadır. sen ver 50 milyar usd kardeşim der sana ukrayna... hala uyuyor darı ambarında. sen git evine 1 kg et al : )) bırak boş ukrayna eleştirilerini. ingilizler el altından yarıdme dıyor bına alt yapı vb işlerine göz diktiler bilei sen suriyeye briket ev yaparsın bu kafa ile benzini 25 tl yapar :D boş adamsın bomboş teneke :D

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ03 Mayıs 2022 11:51

    sen gerçek hayatı komediyenlikmi sandın.işte böyle tecrübesi olmayın birini cumhurbaşkanı yaparsanız olacağı bu.abd ve ingilterenin gazına geldin ülken yerle bir oldu.yarın birgün RTE cumhurbaşkanı olmaz ise bizide zor günler beklemektedir.bizene sizin savaşınızdan sizin için biz rusya ile neden kötü olalım.

  • Mucise Reis ;)03 Mayıs 2022 11:42

    Ne olması bekleniyordu ?  :D Sen 7/24 /2 ay ukrayna savaşını stratejısını anlat tvlerde saatlerce canlı yayaınlarda vb. vb. ne oldu ? :D fikirsizlerin ve akılsızların yaptıklarını bu millet hep çekecektir. ABD açık açık silahlar vferiyor, milyar usd ler veriyor. Adam şimdi kime yaranacak ? Hele ki Yunan tv kanalına çıkıyorsun. Kimi kötüleyip yunana yalakalık edecek ?  :D  Ukrayna ve rusya yada Türk nüsüf değerli benim için. Açık açöık yazıyorum söylüyorum. O yüzden barış olmalı. Rusya çok çökerse ortadoğuda hedef Türkiye olur. Rusyadan sonrası ya İran yada Türkiye ...  Turan birliği Atatürk hedeflerinde kurulup, dünyanın heryerinde milli türk bilinci kutlanıp tarih olarak gün yüzüne çıkmalı. dünyada Türk lobisi kurulmalı. nerde o kapasiteli öngürülü lider : )) 

  • ALPTUĞ03 Mayıs 2022 11:22

    Biraz gaza gelmişşin haddini bil TÜRKİYE olmasaydı bugün adın sanın kalmazdı ufaklık. Vatandaşlarının yarısı antalyada.

  • Türkoğlutúrk03 Mayıs 2022 10:30

    ABD dolmusuna binersen olacağı bu.biraz gazete okusaydin 2000 lerde o dolmuşa binen lerin sonunu öğrenirdin.

  • Türkoğlutúrk03 Mayıs 2022 10:29

    ABD dolmusuna binersen olacağı bu.biraz gazete okusaydin 2000 lerde o dolmuşa binen lerin sonunu öğrenirdin.

  • Türkoğlutúrk03 Mayıs 2022 15:23

    Halen inadına akillanmayip ABD yalakaligi yapanlar var.

  • veri03 Mayıs 2022 10:44

    biz senelerdir o dolmuşa biniyoruz ilk önce kendimize bakalım...