E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Türkiye'den daha çok yardım bekliyoruz---

Zelenskiy: Türkiye'den daha çok yardım bekliyoruz

Zelenskiy: Türkiye'den daha çok yardım bekliyoruz
17 Eylül 2022 - 10:57 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Türkiye’ye çağrıda bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’nın kuzeydoğusunda savaş suçu işlediğini savunan Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, savaşın gidişatının diğer ülkelerden gelecek silahların temin hızına göre değişeceğini belirtti.

'Bütün aileler yok olmuş'

İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan Zelenskiy, “Şu an itibariyle Harkiv’in kuzeydoğusunda 450 insan ölü olarak bulundu. Fakat diğer farklı bölgelerde de bu tür toplu mezarlar var. İnsanlara işkence edilmiş ve bütün aileler yok olmuş” ifadelerini kullandı.

'Türkiye’den daha çok yardım istiyoruz'

Zelenskiy, “Biz Türkiye’den daha çok yardım istiyoruz, biz Güney Kore’den daha fazla yardım istiyoruz. Biz Arap dünyasından daha çok destek istiyoruz. Asya’dan yardım bekliyoruz” dedi.

Zelenskiy: İzyum'da toplu mezar bulundu

 

Zelenskiy'den, Almanya'dan beklenen 'hava savunma sistemi' açıklaması

 

Zelenskiy'den Harkiv açıklaması

 

Zelenskiy’nin kazası soruşturuluyor

 

ABD, Ukrayna’ya iki NASAMS sistemi gönderecek

 

Ukrayna’da savaşacak mahkum arayan Wagner yakalandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum17 Eylül 2022 21:26

    ABD nerede hani Romanya sınırından geçip savaşacaklardı o kadar yığınak yaptılar niye ki ukraynayı savaşa girmesi için her türlü sözü verdiler cesatetlenen ukrayna donbas ta savaşı şiddetlendirdi ardından Rusya girdi Rus hakını öldüremezsiniz dedi ardından tüm batılı ülkeler ve ABD geri manevra yaptı sadece ambargo ve hafif silahlar verdiler anca hani uçak vereceklerdi ne oldu birde türkiyeyi işin içine çekmeye çalıştılar uçakları Türkiye teslim etsin dediler Polonya dan türkiyeye gelip buradan ukranyaya gitsin dediler halbuki Polonya ukraynanın yanı başında niye oradan teslim etmiyordunuz veya NATO veya abd direkt verseydi niye vermediniz dübürünüz mü yetmiyor yoksa türkiye ile rusyayı karşı karşıya mı getirmek istemiştiniz