E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy, Rusya’nın savaş zayiatını açıkladı---

Zelenskiy, Rusya’nın savaş zayiatını açıkladı

Zelenskiy, Rusya’nın savaş zayiatını açıkladı
08 Haziran 2022 - 15:45 borsagundem.com

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna’da, 31 binden fazla askerini kaybettiğini duyurdu.

Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın asker zayiatını “Ukrayna’da 31 binden fazla Rus askeri öldü. 24 Şubat’tan bu yana Rusya, Ukrayna’ya karşı bu anlamsız savaşın bedelini her gün 300’e yakın askeriyle ödüyor. Yine de kayıpların Rusya için bile izin verilen sınırı aşacağı gün gelecek.” sözleriyle açıkladı.

İlk saldırıyı 24 Şubat’ta gerçekleştiren Rusya, Ukrayna’ya bombalar yağdırmaya devam ediyor. Zelenskiy, “Ukrayna’da cephe hattındaki durumda önemli bir değişiklik olmadı. Donbas’ın kahramanca savunması devam ediyor. En sıcak noktalar halen aynı. Şimdi Donbas yönünde ek kaynaklar dağıtmaya çalışıyorlar. Tıpkı Herson bölgesinde yaptıkları gibi, eylemlerimizi kontrol altına almak için oraya yeni birimleri hareket ettiriyorlar.” sözleriyle cephe hattındaki son durum hakkında da bilgi verdi.

Zelenskiy'den Macron'a sert tepki

 

Zelenskiy ateş hattında

 

Zelenskiy'den acı itiraf: Rusya'nın hedefi Donbas!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)