E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZarrab’ın uçağı Halkbank’tan mı?---

Zarrab’ın uçağı Halkbank’tan mı?

Zarrab’ın uçağı Halkbank’tan mı?
04 Ocak 2014 - 10:20 borsagundem.com

Reza Zarrab’ın el konulan Challenger 300 tipi jet uçağının finansmanı Halk Bankası’ndan mı?

İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle verdiği soru önergesinde Türkiye’yi sarsan Rüşvet Operasyonu’nda tutuklanan Reza Zarrab’ın uçağını sordu
İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle verdiği soru önergesinde Türkiye’yi sarsan Rüşvet Operasyonu’nda tutuklanan Reza Zarrab’ın uçağını sordu.
Çıray, Türkiye’yi sarsan Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nda tutuklanan Reza Zarrab’ın el konan mal varlıkları arasında Challenger 300 tipi iş jeti olduğunu ifade ederek; “Reza Zarrab’ın el koyulan malvarlığı içinde bulunan N284JC tescili ile uçan Challenger 300 tipi jet uçağının finansmanı Halk Bankası’na ait Halk Leasing şirketinden mi sağlanmıştır” sorusunu yöneltti.
İfadesinde Temmuz 2013 tarihine kadar altın ticaretini Halkbank yolu ile yaptığını, ancak Amerikan ambargosu nedeni ile bu ticareti bu tarihten sonra Halkbank yolu ile yapamaz duruma geldiğini söyleyen Zarrab’ın Halkbank’tan büyük krediler de çektiğine işaret eden Çıray, Ali Babacan’a “Reza Zarrab’ın Halk Bankası’nda kredisi var mıdır, varsa bu kredinin miktarı ne kadardır? 30 milyon dolar mıdır” sorusunu yöneltti.

ASLAN’IN BAĞI NE

Çıray soru önergesini devamında eğer bu soruların cevabı olumlu ise tutuklu bulunan Halk Bank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın Reza Zarrab ile ilişkileri nedir” diye noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kenan komutan06 Ocak 2014 21:56

    Yorumcu Kemal, Rıza mahpustan çıkarsa git iş iste kendisinden, belki sanada ayda 10 bin dolara danışmanlık işi verirler bu yorumundan dolayı..Sen daha hayatında cunta görmemişin..

  • ww 06 Ocak 2014 09:31

    cunta görmek istiyorsan adı geçenlere bak foyası ortaya çıkanların bu güne kadar yaptıklarını cunta yönetimlerinde bile göremezsin

  • hope05 Ocak 2014 18:13

    bunlar azmış devletin parasını ve polisini kendilerinin zannetmeye başlamışlardı EŞİM BANA MARS I SATIN ALACAK DEİYECEK KADAR KENDİLERİNDEN GEÇMİŞLERDİ UĞURSUZ UTANMAZLAR DEVLETİ SOYDUNUZ GEZİDEKİ MASUM İNSANLARA GAZ SIKTINIZ AMA SONUNUZ GELDİ ZAMAN DARALIYOR

  • kemal04 Ocak 2014 13:02

    chp cuntasi is basinda:)))