E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZarrab olayı için 7 önemli saptama!---

Zarrab olayı için 7 önemli saptama!

Zarrab olayı için 7 önemli saptama!
27 Mart 2016 - 09:01 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Reza Zarrab'ın tutuklanmasına ilişkin 7 saptamaya dikkat çekti

Geçtiğimiz hafta ailesi ile gittiği ABD tatilinde tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'ın tutuklanmasına ilişkin yeni gelişemeler gelmeye devam ediyor. Zarrab'ın tutukluluk hali kadar buna gelen tepkilerde hayli ilgi görüyor. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Reza Zarrab'ı konu aldı. Hakan, Zarrab'ın tutuklanması ve sonrası için 7 konuya dikkat çekti. İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı;

SAPTAMA 1
“Reza ötecek, hükümet yıkılacak” diye hayal kuran muhalif ile “ABD, Reza eliyle darbe yapacak” diye kaygılara boğulan yandaş arasında ahmaklık açısından pek bir fark yoktur.

*
SAPTAMA 2
Reza’nın ABD’de tutuklanmasının temel nedeni İran devletiyle al takke ver külah türü bir ilişkiye girip İran’a uygulanan yaptırımları delmesidir. Yani Reza olayında asıl hedef Türkiye değil İran’dır.

*
SAPTAMA 3
Amerika’nın bütün savcıları toplansalar, yanlarına da bütün FBI ajanlarını alsalar ve hep birlikte Türkiye’deki hükümeti devirmeye kalksalar... Teknik olarak sadece avuçlarını yalarlar.

*
SAPTAMA 4
Eğer Reza, ABD’ye “anlaşmalı” bir şekilde gittiyse... Temel amacı şudur: İran’da idama mahkûm edilen ortağının akıbetini yaşamamak. Yani Reza, İran’ın hedefi olmaktan kurtulmaya çalışmıştır.

*
SAPTAMA 5
Ethem Sancak’ın gazeteleri, sanki Reza özellikle Türkiye ile ilgili meselelerden dolayı tutuklanmış gibi yayınlar yaparak ve Reza’nın tutuklanmasına itiraz ederek... Türkiye’nin ayağına kurşun sıkmaktadırlar.

*
SAPTAMA 6
“Reza çok temiz bir adam” diyen hükümet yandaşları, farkında olmadan Reza gibi bir kriminal tiple destekledikleri hükümeti özdeşleştirmekteler. Bu da en fazla hükümete zarar vermektedir.

*
SAPTAMA 7
Reza’yı tutuklayan Savcı’nın “Paralelci” olduğunu iddia etmek... “Paralel” ile mücadeleye vurulmuş en büyük darbedir. “Paralel Yapı” iddiaları bu zamana kadar çok ucuzlatıldı ama ucuzlatmanın bu denlisi pek görülmemişti.

Şamil Tayyar’dan çok şahane bir Reza dersi

EN başta çıktı dedi ki:
-Bize ne Reza Zarrab’dan?
-Zarrab’ı savunmak gibi bir derdim yok.
-Eğer suç işlemişse Allah belasını versin, bana ne?
-Beni ne ilgilendirir ya? Benim umurumda bile olmaz.
-Uykusu kaçıyorsa karısının uykusu kaçsın, bana ne?
-Partimle uzaktan yakından alakası olmayan bir şahıs...

*

Hey Ethem Sancak!
Hey Ethem Sancak şürekâsı!
Bak ne diyor AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar!
“Uykusu kaçıyorsa karısının uykusu kaçsın” diyor.
İşitiyor musunuz?
Hey!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş28 Mart 2016 00:48

    doğru demiş ya sabah gazatesine düşmüş savunmak.işi gücü bırakmışlar zarrabı savunuyorlar ne problemin var ozaman ver haberi geç...

  • hasan tosun27 Mart 2016 23:52

    zarrab tutuklulukdan kurtulup salıverildiğinde biri çıkıp adalet yerini buldu diyen kimse onun uykusu kaçar yoksa bizim değil

  • erdem27 Mart 2016 17:29

    ey ahmet hakan birazda CHP,ye akil versende iktidar olsalar.?

  • mali27 Mart 2016 16:19

    Zarrap, hayati tehlike gördü kendinde. ABD nin şefkatli kucağına isteğiyle oturdu. Sonrası ABD nin keyfine kalmış, bize de dedikodusu.